Θυμάστε τον Craig του Halo Infinite; Έτσι είναι σήμερα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Νέο φωτογραφικό υλικό από το παιχνίδι
29 Οκτωβρίου 2021 13:52
Θυμάστε τον Craig του Halo Infinite; Έτσι είναι σήμερα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Craig, ο χαρακτήρας πίσω από το δημοφιλές meme που ξεκίνησε από την περσυνή -όχι και τόσο κολακευτική- παρουσίαση του Halo Infinite, όπως φαίνεται ζει και βασιλεύει. Συγκεκριμένα, μετά την εκτενής gameplay παρουσίαση του campaign του παιχνιδιού πριν μερικά εικοσιτετράωρα, η 343 Industries έδωσε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ένα αναλυτικό blog post, το οποίο εξηγεί πως σχεδιάστηκαν οι διάφοροι εχθροί και χαρακτήρες του τίτλου.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, μαθαίνουμε τη μοίρα του Craig (η αρχική έκδοση του οποίου θα υπάρχει ως easter egg στο παιχνίδι). Ο χαρακτήρας έχει δεχθεί ένα γενναίο ρετουσάρισμα και πλέον έχει περισσότερο τρίχωμα, μαλλιά και γενειάδα. Συγχρόνως, το πρόσωπό του είναι βαμμένο με μπογιά πολέμου, ενώ τα γραφικά στο μοντέλο του είναι πολύ βελτιωμένα, όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα που ακολουθεί.

Χαριτολογώντας, λοιπόν, ένας σχεδιαστής της 343 δήλωσε:

Ο Craig είναι σε καλά χέρια, εμπιστευτείτε με! Έχει κάνει κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι εδώ για να πω ότι είναι γοητευτικός. Αισθάνεται πολύ καλά και έχει ταιριάξει με τους υπόλοιπους Brute φίλους του. Επίσης έχει ξεκινήσει ένα νέο χόμπι και τα πηγαίνει πολύ καλά με τον εαυτό του. Ζήτω ο Craig!

Συγχρόνως και ο επίσημος λογαριασμός του Xbox στο Twitter συνέχισε το meme:

Πέρα από τον Craig και τη μεγάλη του μεταμόρφωση, μέσα από την αναλυτική ανάρτηση της ομάδας είδαν τα φώτα της δημοσιότητας διάφορες εικόνες και από άλλους χαρακτήρες. Επομένως, παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα 4K gallery, με υψηλής ανάλυσης renders των μοντέλων χαρακτήρων, απευθείας από τη Slipspace Engine μηχανή γραφικών.

Οι χαρακτήρες του Halo Infinite

Halo Infinite Characters - Unboxholics.com

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 8 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.