Καθυστερεί τέταρτη φορά το Prince of Persia: Sands of Time Remake

Ίσως χάσει και το 2022
29 Οκτωβρίου 2021 12:17
Καθυστερεί τέταρτη φορά το Prince of Persia: Sands of Time Remake

Κακά μαντάτα επιφύλασσε η Ubisoft για τους παίκτες που περίμεναν να μάθουν πότε θα κυκλοφορήσει τελικά το Prince of Persia: Sands of Time Remake, αφού το παιχνίδι αναβλήθηκε για τέταρτη φορά.

Αναλυτικότερα, η επαναδημιουργία του λατρεμένου τίτλου ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους σε ένα από τα Ubisoft Forward events της γαλλικής εταιρίας. Το παιχνίδι έλαβε μικτές αντιδράσεις, αφού ναι μεν οι λάτρεις του franchise χάρηκαν με την επιστροφή του, αλλά πολλοί δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τον τεχνικό τομέα. Λαμβάνοντας υπόψη το feedback, η εταιρία ανέβαλε το ντεμπούτο του από τις 21 Ιανουαρίου του 2021 που ήταν προγραμματισμένο αρχικά, για τις 18 Μαρτίου. Τον Φεβρουάριο ωστόσο ο τίτλος αναβλήθηκε ξανά, χωρίς να δίνεται τότε νέα ημερομηνία. Τελικά τον Ιούνιο η Ubisoft έσπασε τη σιωπή της, αποκαλύπτοντας πως το παιχνίδι θα χάσει εντελώς το 2021.

Τώρα η γαλλική εταιρία αποκάλυψε πως το Prince of Persia: Sands of Time Remake ενδέχεται να χάσει και το 2022. Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία του αναβλήθηκε για το επόμενο οικονομικό έτος της Ubisoft, δηλαδή για το διάστημα μεταξύ Απριλίου 2022 και Μαρτίου 2023.

Με αφορμή την ανακοίνωση, η ομάδα του παιχνιδιού προέβη σε ένα λιτό tweet, ξεκαθαρίζοντας πως η ανάπτυξη δεν έχει σταματήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ubisoft ανακοίνωσε συγχρόνως και την καθυστέρηση των The Division Heartland και Rocksmith+ για το ίδιο χρονικό διάστημα.