ΦΗΜΗ: Η Ubisoft έδωσε το πράσινο φως για νέο κανονικό Splinter Cell

Μια δεκαετία μετά
20 Οκτωβρίου 2021 10:15
ΦΗΜΗ: Η Ubisoft έδωσε το πράσινο φως για νέο κανονικό Splinter Cell

Μετά τις διάφορες απόπειρες της Ubisoft τα τελευταία χρόνια με VR και mobile τίτλους, οι fans των Splinter Cell παιχνιδιών φαίνεται πως θα έχουν να προσμένουν και ένα ολοκαίνουργιο κανονικό κεφάλαιο.

Συγκεκριμένα, ο έμπιστος insider Tom Henderson, ο οποίος τελευταία έχει φέρει επανειλημμένα στα φώτα της δημοσιότητας έγκυρες πληροφορίες, αναφέρει πως η Ubisoft έδωσε το πράσινο φως για ένα ολοκαίνουργιο κανονικό Splinter Cell. Μεταξύ άλλων, η γαλλική εταιρία θέλει να βοηθήσει την εικόνα της γενικότερα και να κερδίσει ξανά τους fans που είναι απογοητευμένοι με τη διαχείριση της σειράς, η οποία απουσιάζει την τελευταία δεκαετία.

Το ρεπορτάζ του Henderson επισημαίνει πως για την ώρα δεν είναι γνωστό ποιες ομάδες έχουν αναλάβει το project, αλλά πιθανότητα την ανάπτυξη δεν ηγείται το βασικό στούντιο στο Montreal, αφού αυτή τη στιγμή είναι απασχολημένο μεταξύ άλλων με το Assassin’s Creed Infinity. Το νέο Spilnter Cell βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα πολύ αρχικά στάδια της παραγωγής, αλλά σημειώνεται πως υπάρχει μια μικρή πιθανότητα η επίσημη ανακοίνωσή του να πραγματοποιηθεί εντός του 2022.

Για την ιστορία, το τελευταίο κεφάλαιο της stealth σειράς ήταν το Splinter Cell: Blacklist του 2013. Η περίοδος οκτώ χρόνων από τότε, είναι η μεγαλύτερη απουσία της σειράς, αφού είχαμε τακτικά νέα κεφάλαια απ’ όταν έκανε το αρχικό της ντεμπούτο το 2002.