Αποκαλύφθηκε η τιμή για τα Nintendo 64 παιχνίδια του Nintendo Switch Online

Διαθέσιμη σε λίγες ημέρες η νέα υπηρεσία
15 Οκτωβρίου 2021 19:58
Αποκαλύφθηκε η τιμή για τα Nintendo 64 παιχνίδια του Nintendo Switch Online

Πριν λίγες μέρες σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι τα Nintendo 64 παιχνίδια που θα έρθουν στην αναβαθμισμένη συνδρομή της Nintendo θα υποστηρίζουν 60Hz και για τις PAL εκδόσεις. Τώρα, η ιαπωνική εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές ακόμη σημαντικές πληροφορίες, αφού μάθαμε το κόστος της συνδρομητικής υπηρεσίας και την τελική ημερομηνία διάθεσης.

Ανακεφαλαιώνοντας, το 'Nintendo Switch Online + Expansion Pack' θα προσφέρει ό,τι έχει και η απλή συνδρομή, δηλαδή cloud saves, online multiplayer, καθώς και παιχνίδια του NES και του SNES. Ωστόσο, το λεγόμενο 'Expansion Pack' θα σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε και τίτλους από το Nintendo 64, καθώς και από το Sega Genesis.

Η τιμή της απλής συνδρομής Nintendo Switch Online διαμορφώνεται για την Ευρώπη στα €19.99 ετησίως. Από την άλλη, όσοι θέλουν και τα παραπάνω προνόμια του 'Expansion Pack' θα χρειαστεί να πληρώσουν €39.99 ετησίως. Μάλιστα, όσοι γίνουν μέλη στη νέα υπηρεσία θα λάβουν και χωρίς επιπλέον κόστος, το ολοκαίνουργιο “Happy Home Paradise” expansion του Animal Crossing: New Horizon, το οποίο αποκαλύφθηκε σήμερα. Μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer παρακάτω.

Το Nintendo Switch Online + Expansion Pack θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια του Nintendo 64.