Καθυστερεί επ' αόριστον η beta του νέου battle royale Ghost Recon Frontline

Μόλις μια ημέρα πριν την προγραμματισμένη της κυκλοφορία
15 Οκτωβρίου 2021 17:22
Καθυστερεί επ' αόριστον η beta του νέου battle royale Ghost Recon Frontline

Όπως σας ενημερώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, το Ghost Recon Frontline είναι η νέα προσπάθεια της Ubisoft στο battle royale genre. Πρόκειται για ένα free-to-play Tom Clancy's τίτλο, με 100 παίκτες να μάχονται για την επιβίωση. Σε αντίθεση, όμως, με τα υπόλοιπα παιχνίδια της κατηγορίας, η ιδιαιτερότητα του Frontline είναι πως δεν υπάρχει κάποιος κύκλος που συρρικνώνεται, αλλά αντιθέτως ένας extraction μηχανισμός.

Αρχικά τα σχέδια της γαλλικής εταιρίας ήθελαν την κοινότητα να δοκιμάζει τον τίτλο μέσα από μια κλειστή beta που θα λάμβανε χώρα στις 14 με 21 Οκτωβρίου. Ωστόσο, μόλις λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη, η Ubisoft ανακοίνωσε πως η δοκιμή του Ghost Recon Frontline αναβάλλεται επ' αόριστον. Στην επίσημη ανακοίνωση δεν αναφέρεται κάποιος λόγος, παρά μόνο πως η ομάδα ανάπτυξης είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Το Ghost Recon Frontline βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, καθώς και για τις streaming υπηρεσίες Amazon Luna και Google Stadia. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει άγνωστη. Μέχρι να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες η Ubisoft, μπορείτε να δείτε ξανά το trailer ανακοίνωσης του παιχνιδιού μέσα από τον player που ακολουθεί.