Το Ghost Recon Frontline είναι το νέο δωρεάν battle royale της Ubisoft με 100+ παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκε το νέο κεφάλαιο της σειράς
06 Οκτωβρίου 2021 20:02
Το Ghost Recon Frontline είναι το νέο δωρεάν battle royale της Ubisoft με 100+ παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές της στο εν λόγω genre, η Ubisoft ανακοίνωσε το Tom Clancy's Ghost Recon Frontline. Πρόκειται το νέο κεφάλαιο της ιστορικής σειράς, το οποίο αυτή τη φορά θα συγκαταλέγεται στην battle royale κατηγορία. Μάλιστα, θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε το Frontline εντελώς δωρεάν, αφού θα ακολουθεί το free-to-play μοντέλο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Ghost Recon Frontline απομακρύνεται από τη δομή των Breakpoint και Wildlands και αντιθέτως θα είναι μια καθαρά multiplayer εμπειρία με πολλαπλά modes. Το βασικότερο είναι το Expedition, με το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του ο τίτλος. Πρόκειται για ένα mode μεγάλης κλίμακας, χωρίζοντας 102 παίκτες σε ομάδες τριών ατόμων, με στόχο να ολοκληρώσουν objectives πριν το μαζικό κάλεσμα για έξοδο από το χάρτη. Η Ubisoft επισημαίνει πως είναι μια διαφορετική προσέγγιση απ’ ότι έχουμε συνηθίσει, αφού δε θα υπάρχει ο κλασσικός συρρικνωμένος κύκλος.

Πέρα απ’ αυτό, ο τίτλος θα προσφέρει και το 9v9 mode ονόματι Control, το οποίο θα βασίζεται σε πόντους. Για την ώρα οι λεπτομέρειες είναι λιγοστές όσον αφορά αυτό το mode, αλλά η Ubisoft επισήμανε πως θα θυμίζει παραδοσιακό "arena shooter". Φυσικά, όντας παιχνίδι-υπηρεσία, το Frontline θα εμπλουτίζεται τακτικά με φρέσκο περιεχόμενο και διαφορετικά modes, μέσα από κάθε νέα σεζόν.

Το Ghost Recon Frontline βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, καθώς και για τις streaming υπηρεσίες Amazon Luna και Google Stadia. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει άγνωστη, αλλά οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια πρώτη beta στις 14 Οκτωβρίου. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε μπορείτε να εγγραφείτε πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, αυτή είναι η τρίτη απόπειρα της Ubisoft στο battle royale genre, αφού ήδη έχει κυκλοφορήσει το Hyper Scape, ενώ εικάζεται πως και το Tom Clancy's The Division Heartland θα ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι.