Μάλλον το Dragon Age 4 δε θα κυκλοφορήσει για τα PS4 και Xbox One

Θα φτάσει μόνο για τη νέα γενιά και το PC;
15 Οκτωβρίου 2021 14:24
Μάλλον το Dragon Age 4 δε θα κυκλοφορήσει για τα PS4 και Xbox One

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας αρκετές φήμες και εικασίες που σχετίζονται με το επερχόμενο Dragon Age 4 της Bioware. Στις αρχές της χρονιάς είχε γίνει γνωστό ότι ο νέος τίτλος του franchise προοριζόταν να γίνει live-υπηρεσία, αλλά η EA αποφάσισε τελικά να παραμείνει μία single-player εμπειρία, όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς.

Τώρα, μέσα από το Venture Beat, ήρθε στη δημοσιότητα μια νέα είδηση που αφορά τον τίτλο, η οποία αναφέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα, το παιχνίδι της Bioware, θα κυκλοφορήσει μόνο για τις next-gen κονσόλες, δηλαδή για τα PS5, Xbox Series X|S και PC.

Όλα αυτά σύμφωνα με το Linkedin προφίλ του Daniel Nordlander, lead player designer που δούλεψε στην Bioware. Έτσι, ο Nordlander, στο προφίλ του γράφει πως δουλεύει για το επερχόμενο Dragon Age, το οποίο θα έρθει στα PS5, Xbox Series κονσόλες και PC. Στο “bio” του προφίλ του, δεν αναφέρει πουθενά τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς.

Το 4ο κεφάλαιο της σειράς θα λαμβάνει χώρα -κατά πάσα πιθανότητα- στον Tevinter, ένα ανθρώπινο έθνος που κυβερνάται από συμβούλιο μάγων, με την περιγραφή του να κάνει λόγο για ένα πλούσιο έθνος, που κράτησε έναν αυστηρό κανόνα για τους ανθρώπους του. Έτσι, φαίνεται ότι η ιστορία και οι ίντριγκες των μάγων θα παίξουν ξανά σημαντικό ρόλο στο franchise.

Αν έχετε ολοκληρώσει το “Trespasser” expansion του Dragon Age Inquisition και θυμάστε την τελική σκηνή, ίσως δεν προκαλεί και έκπληξη αυτό το νέο, αν και πολλά θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει τόσα χρόνια μετά. Μάλιστα, το εν λόγω βιβλίο αναφέρει ότι ο Tevinter περιλαμβάνει πολλά πλούσια μέρη τριγύρω για να εξερευνήσει κάποιος.

Τέλος, θα σας συμβουλεύαμε να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα από την Bioware.

Για περισσότερα σχετικά με το Dragon Age 4 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.