Έτσι θα ονομάζεται -μάλλον- το FIFA αν δε βρεθεί συμφωνία

Ανακαλύφθηκε μια «ύποπτη» καταχώρηση από την EA
12 Οκτωβρίου 2021 17:26
Έτσι θα ονομάζεται -μάλλον- το FIFA αν δε βρεθεί συμφωνία

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, η EA βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την FIFA, για να συνεχίσει η σειρά των ποδοσφαιρικών της παιχνιδιών να χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα. Ωστόσο, η εταιρία ήδη έχει προετοιμάσει το έδαφος, δηλώντας πως δεν αποκλείεται το franchise να αλλάξει τίτλο μελλοντικά, αφού εξετάζει και αυτό το ενδεχόμενο.

Τώρα, μόλις μερικά εικοσιτετράωρα μετά τις δηλώσεις του επικεφαλής της EA Sports (τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ), ανακαλύφθηκε μια παρασκηνιακή κίνηση της εταιρίας που μάλλον είναι σχετική. Συγκεκριμένα, η EA καταχώρησε στο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου και στον αντίστοιχο φορέα για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την ονομασία  ‘EA Sports FC’.  

Αν λάβουμε υπόψη τη συγκεκριμένη καταχώρηση, το επόμενο παιχνίδι της σειράς, αντί για FIFA 23, ενδέχεται να ονομάζεται EA Sports FC 23.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το FIFA 12 αυτή η ονομασία χρησιμοποιούνταν για τις live υπηρεσίες των παιχνιδιών. Ωστόσο, από το FIFA 21 και μετά η ονομασία αυτή σταμάτησε να χρησιμοποιείται. Για την ώρα η EA δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το τι επρόκειτο να συμβεί τελικά, αλλά έχει διαβεβαιώσει τους λάτρεις του FIFA πως οι άδειες χρήσης των ομάδων και των ποδοσφαιριστών δεν θα επηρεαστούν σε καμία περίπτωση.