ΕΠΙΣΗΜΟ: GTA III, Vice City και San Andreas επιστρέφουν αναβαθμισμένα εντός 2021

Αποκαλύφθηκε το Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition
08 Οκτωβρίου 2021 18:25
ΕΠΙΣΗΜΟ: GTA III, Vice City και San Andreas επιστρέφουν αναβαθμισμένα εντός 2021

Φήμες και διαρροές τέλος. Η Rockstar Games ανακοίνωσε και επίσημα το Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition.

Πρόκειται για ένα επετειακό πακέτο που περιλαμβάνει τρία λατρεμένα παιχνίδια της σειράς, τα Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas και το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC (μέσω του Rockstar Games Launcher), Xbox One και Xbox Series X|S εντός του 2021. Παράλληλα, στις αρχές του 2022, το πακέτο θα καταφθάσει και στα iOS και Android.

Αφορμή για την επαναφορά των παιχνιδιών αποτέλεσε η 20η επέτειος του Grand Theft Auto III, με τη Rockstar να επισημαίνει πως θα ακολουθήσουν και σχετικοί εορτασμοί εντός του Grand Theft Auto Online. Όσον αφορά τα remasters αυτά καθ’ αυτά, η εταιρία έχει επιμεληθεί ένα μεγάλο εύρος βελτιώσεων, από σημαντικές αναβαθμίσεις στον τεχνικό τομέα, μέχρι εκσυγχρονισμούς gameplay μηχανισμών. Παρ’ όλα αυτά, τα παιχνίδια θα διατηρούν την χαρακτηριστική αισθητική και gameplay αίσθηση που λάτρεψαν στο παρελθόν οι παίκτες. Για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά η Rockstar υποσχέθηκε πως αυτό θα αλλάξει την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθεί το σύντομο teaser βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.