Η Epic ανακοίνωσε το “Epic Achievements”, ένα καλύτερο σύστημα για τους “trophy” hunters

Και θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα
05 Οκτωβρίου 2021 08:55
Η Epic ανακοίνωσε το “Epic Achievements”, ένα καλύτερο σύστημα για τους “trophy” hunters

Η Epic Games μόλις ανακοίνωσε ότι από την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει ένα νέο χαρακτηριστικό στο Epic Games Store. Ο λόγος γίνεται για το ολοκαίνουργιο “Epic Achievements” σύστημα, όπου οι παίκτες θα μπορούν παίζοντας συγκεκριμένα παιχνίδια, να κερδίζουν XP πόντους ξεκλειδώνοντας Achievements.

Μέχρι στιγμής, το χαρακτηριστικό αυτό έχει ανακοινωθεί για ορισμένα παιχνίδια του Epic Games Store, συμπεριλαμβανομένων των Alan Wake Remastered, Zombie Army 4, Kena: Bridge of Spirits, Pillars of Eternity, Rocket League και Hades. Ωστόσο, η εταιρία έχει στείλει ήδη αρκετά εργαλεία σε developers για την εύκολη και γρήγορη εφαρμογή των Achievements στο Epic Games Store, οπότε αναμένεται να το υποστηρίζουν περισσότεροι τίτλοι μέσα στη χρονιά.

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες των Epic Achievements ανάλογα με το XP που κερδίζετε. Tο “Platinum” που το παίρνετε αποκτώντας 1000 XP συνολικά ένα παιχνίδι, τα Bronze που σας παρέχουν από 5-45 XP πόντους, τα Silver που σας δίνουν από 50 έως 95 XP, τα Gold από 100-200 XP, ενώ το Platinum σας δίνει 250.

Τα παιχνίδια που θα συμπεριλάβουν τα Epic Achievements θα βρίσκονται σε μία ειδική καρτέρα στο Epic Games Store, όπου θα μπορείτε να βλέπετε την πρόοδο σας, ενώ έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε ποια παιχνίδια τα υποστηρίζουν και μέσα από το store.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Achievements υπάρχουν εδώ και λίγο καιρό στην υπηρεσία, σε πιο απλή μορφή, οπότε το “Epic Achievements” είναι με βελτιωμένη και καλύτερη προσθήκη για τους trophy hunters.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.