Το νέο trailer του Fatal Frame: Maiden of Black Water μάς δείχνει τον φρικιαστικό του κόσμο

Διαθέσιμο στα τέλη του Οκτωβρίου
04 Οκτωβρίου 2021 14:38
Το νέο trailer του Fatal Frame: Maiden of Black Water μάς δείχνει τον φρικιαστικό του κόσμο

Η Koei Tecmo κυκλοφόρησε το νέο trailer του Fatal Frame: Maiden of Black Water που αναμένεται να «στοιχειώσει» τις κονσόλες σας προς τα τέλη του Οκτωβρίου. Ο τίτλος εκτός από τα αναβαθμισμένα γραφικά σε σχέση με την αρχική του έκδοση του Wii U, θα φέρει νέα κοστούμια, καθώς και νέα photo modes για περισσότερη ποικιλία.

Ωστόσο, το νέο βίντεο που έχει διάρκεια περίπου τα πέντε λεπτά, μας παρουσιάζει τον φρικιαστικό του κόσμο, καθώς επίσης μας δίνει μερικές συμβουλές για το πως παίζεται το παιχνίδι. Αν δεν το γνωρίζετε, το Fatal Frame franchise έκανε το ντεμπούτο του το 2001 στην Ιαπωνία με τίτλο “Zero”, ενώ στην Ευρώπη και την Αυστραλία είχε την ονομασία “Project Zero”. Η σειρά έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία από τους fans του είδους και μετράει μέχρι στιγμής πέντε τίτλους.

Το Fatal Frame: Maiden of Black Water αναμένεται να κυκλοφορήσει ψηφιακά για τα PC, Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One και Xbox Series X|S στις 28 Οκτωβρίου. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.