Νέα λειτουργία δωρεάν δοκιμής παιχνιδιών στο PS5

Υπάρχει όμως ένα «αλλά»
04 Οκτωβρίου 2021 12:49
Νέα λειτουργία δωρεάν δοκιμής παιχνιδιών στο PS5

Η Sony πρόσθεσε τη νέα λειτουργία των Game Trials στο PS5, επιτρέποντας στους κατόχους της κονσόλας να δοκιμάσουν εντελώς δωρεάν συγκεκριμένα παιχνίδια. Για την ώρα το χαρακτηριστικό υποστηρίζεται από τα Death Stranding Director's Cut και Sackboy: A Big Adventure, αφήνοντας τους ενδιαφερόμενους να παίξουν για έξι ώρες στην πρώτη περίπτωση και για πέντε στη δεύτερη, χωρίς κάποιον άλλο περιορισμό.

Δυστυχώς, υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά». Το χρονόμετρο ξεκινά να μετρά αντίστροφα από τη στιγμή που ο παίκτης θα ξεκινήσει να κατεβάζει το trial. Αυτό σημαίνει πως αν η κονσόλα σας χρειαστεί 3 ώρες για να κατεβάσει το Death Stranding Director's Cut, θα έχετε μόνο άλλες 3 ώρες για την δοκιμή μέσα από την trial έκδοση. Παράλληλα, κάθε λογαριασμός μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο ένα trial, ενώ όποια πρόοδος κάνει στο παιχνίδι θα διατηρηθεί αν αποφασίσει να το αγοράσει.

Περνώντας στο δεύτερο «αλλά» της υπόθεσης, για την ώρα το χαρακτηριστικό δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, όπως διαπιστώσαμε δοκιμάζοντας στις δικές μας κονσόλες και φαίνεται πως έχει ξεκινήσει πειραματικά μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ανεξαρτήτως, η κίνηση της Sony είναι σίγουρα ευπρόσδεκτη για τους νέους PS5 κατόχους και όχι μόνο. Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι όσον αφορά τη διαθεσιμότητα των PS5 Game Trials στην Ελλάδα, θα σας ενημερώσουμε με νέα είδηση.