Σαρώνει το New World MMO – Επίσημα στην κορυφή του Steam με νέο ρεκόρ

Υπερήφανος ο Jeff Bezos της Amazon
04 Οκτωβρίου 2021 11:56
Σαρώνει το New World MMO – Επίσημα στην κορυφή του Steam με νέο ρεκόρ

Η τεράστια επιτυχία του New World MMO της Amazon συνεχίζεται. Όπως σας ενημερώσαμε, κατά το ντεμπούτο του, το παιχνίδι ξεπέρασε τους 700 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες και έτσι βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του Steam. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ενδιαφέρον που έχει γνωρίσει ποτέ παιχνίδι της Amazon, αφού μέχρι στιγμής σχεδόν όλες οι κυκλοφορίες της εταιρίας ήταν αποτυχημένες.

Τώρα, ακόμη περισσότεροι παίκτες έσπευσαν να δοκιμάζουν το New World και έτσι το MMO κατάφερε να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ. Συγκεκριμένα, μέσα στο τελευταίο εικοσιτετράωρο έφτασε στιγμιαία τους 913,634 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Counter-Strike: Global Offensive με 866,030 παίκτες.

Μάλιστα, η εξαιρετική πορεία του παιχνιδιού αποτέλεσε και αφορμή δηλώσεων για τον Jeff Bezos. Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής της Amazon δήλωσε:

Μετά από πολλές αποτυχίες και αναποδιές στο gaming, έχουμε μια επιτυχία. Είμαι τόσο υπερήφανος για την ομάδα και την επιμονή της.

Να βλέπετε τις αναποδιές ως χρήσιμα εμπόδια που σε βοηθούν να μαθαίνεις. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, μην τα παρατάτε όσο δύσκολο και αν γίνεται.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως και η ομάδα ανάπτυξης προέβη σε μια σχετική ανακοίνωση, ευχαριστώντας τους παίκτες και ανακοινώνοντας διάφορα μέτρα για να γίνει ομαλότερη η εμπειρία, όταν οι servers είναι γεμάτοι.

Η σχετική ανάρτηση ακολουθεί παρακάτω.