Ο φρικαλέος horror τίτλος Scorn χάνει το 2021

Η ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο
30 Σεπτεμβρίου 2021 11:15
Ο φρικαλέος horror τίτλος Scorn χάνει το 2021

Το τελευταίο διάστημα οι καθυστερήσεις φαίνεται πως είναι ξανά στη “μόδα”, αφού ολοένα και περισσότερες ομάδες ανάπτυξης συνειδητοποιούν πως δεν προλαβαίνουν τον στόχο τους για κυκλοφορία εντός του 2021. Έτσι, μετά τα Total War Hammer III, Dying Light 2 και Rocksmith+, στη λίστα έρχεται τώρα να προστεθεί το Scorn.

Όπως ανακοίνωσε η publishing εταιρία Kepler Interactive, η ομάδα ανάπτυξης Ebb Software χρειάζεται περισσότερο χρόνο και επομένως το Scorn θα καταφθάσει κάποια στιγμή το 2022 και όχι στα τέλη του 2021, όπως ήταν προγραμματισμένο μέχρι τώρα.

Για την ιστορία, το Scorn είχε ξεκινήσει την πορεία του αναζητώντας ανεπιτυχώς χρηματοδότηση από το Kickstarter το 2014. Τελικά, μετά από αρκετά χρόνια το στούντιο έκανε μια δεύτερη καμπάνια στην πλατφόρμα το 2017, συγκεντρώνοντας επιτυχώς €150,000. Από τότε η ομάδα έμεινε σιωπηλή, μέχρι που ο τίτλος παρουσιάστηκε εκ νέου στην πρώτη gameplay αποκάλυψη του Xbox Series X, όταν και ανακοινώθηκε πως θα είναι αποκλειστική κυκλοφορία. Αξίζει να σημειωθεί πως η πιο εντυπωσιακή πτυχή του horror τίτλου είναι σίγουρα το εικαστικό του που είναι εμπνευσμένο από τον H. R. Giger (γνωστός για την αισθητική των Alien ταινιών).

Το Scorn αναμένεται να κυκλοφορήσει, λοιπόν, το 2022 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα Xbox Series X|S. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.