Ούτε ο ηθοποιός του Deathloop δεν έβρισκε PS5 για να παίξει το παιχνίδι του

Και χρειάστηκε να μεσολαβήσει η Bethesda
29 Σεπτεμβρίου 2021 18:02
Ούτε ο ηθοποιός του Deathloop δεν έβρισκε PS5 για να παίξει το παιχνίδι του

Αν ψάχνετε το PS5 και ακόμη δεν έχετε καταφέρει να βρείτε στοκ για να το αγοράσετε, δεν είστε μόνοι. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχε και ο ηθοποιός Jason Kelley, ο οποίος ήθελε να παίξει τον αποκλειστικό τίτλο της κονσόλας Deathloop, στον οποίο έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ναι, καλά καταλάβατε. Ούτε πρωταγωνιστής της νέας αποκλειστικότητας του PlayStation μπορούσε να βρει την κονσόλα, για να παίξει το παιχνίδι του!

Ο Kelley, λοιπόν, κατέφυγε στη Bethesda, η οποία νωρίτερα αυτό το μήνα ανάρτησε ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο ο ηθοποιός εξηγεί πως χρειάζεται μια κονσόλα, ζητώντας τη βοήθεια της κοινότητας.

Λίγο μετά, ο υπεύθυνος επικοινωνιών της Bethesda, Pete Hines, έβαλε το χεράκι του, σημειώνοντας πως μπορεί μάλλον να βοηθήσει να βρεθεί ένα PS5.

Fast forward στις 24 Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκεια μια συνέντευξης για το Jumpcut Play στο YouTube, ο Kelley επιβεβαίωσε πως η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος. Συγκεκριμένα, κατάφερε να βρει κονσόλα μέσω της Bethesda, τονίζοντας:

Μόλις ειδοποιήθηκα από τη Bethesda πως ένα PS5 είναι διαθέσιμο. Θα μου το στείλουν μαζί με το παιχνίδι. Οπότε, ναι, θα παίξω το παιχνίδι και είμαι τρομερά ενθουσιασμένος!

Όπως φαίνεται το κυνήγι για τις νέες κονσόλες μπορεί να ταλαιπωρήσει ακόμα και τους πρωταγωνιστές των αποκλειστικών τους παιχνιδιών, οπότε αν ακόμη ψάχνετε μην το βάζετε κάτω.