Μάθαμε πότε θα μπορείτε να παίξετε το Resident Evil 4 VR

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Oculus
28 Σεπτεμβρίου 2021 08:23
Μάθαμε πότε θα μπορείτε να παίξετε το Resident Evil 4 VR

Η Oculus Studios σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης Armature Studio αποκάλυψαν ότι το Resident Evil 4 VR θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου, αποκλειστικά μέσα από το Oculus Store. Έτσι, όσοι έχετε το 2ης γενιάς VR Headset της εταιρίας, θα μπορείτε να απολαύσετε το δημοφιλές παιχνίδι της Capcom, πλήρως ανανεωμένο, με καλύτερα textures και ανάλυση, καθώς και αναβαθμίσεις όσον αφορά το gameplay.

Πιο συγκεκριμένα, τα όπλα και τα αντικείμενα έχουν επανασχεδιαστεί, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και μια μεγάλη αλλαγή που θα σας επιτρέπει να έχετε ξεχωριστά όπλα σε κάθε χέρι. Ναι, το Resident Evil 4 θα εμπλουτιστεί με dual wielding. Επίσης, ο Leon θα μπορεί να μετακινηθεί στις περιοχές με διαφορετικούς τρόπους, είτε με τους αναλογικούς μοχλούς, είτε με μια μικρή τηλεμεταφορά (teleport), όπως συμβαίνει στα περισσότερα VR παιχνίδια, ώστε να μπορείτε να παίξετε άνετα και από τον καναπέ σας.

Τέλος έχουν γίνει remastered περισσότερα από 4,500 textures με καλύτερη ανάλυση, ενώ βελτιώσεις έχουν γίνει και στα animations των χαρακτήρων που έχουν δημιουργηθεί εκ νέου στην Unreal Engine 4, μένοντας ωστόσο πιστά στο αρχικό υλικό. Τέλος, τα cutscenes θα παραμείνουν στην αρχική τους μορφή.

Το Resident Evil 4 VR θα κυκλοφορήσει για τα Oculus Quest 2 στις 21 Οκτωβρίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και ένα gameplay βίντεο.