Το Fall Guys έχει πλέον Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες

Χάρη στην εξαιρετική του επιτυχία στο PlayStation οικοσύστημα
27 Σεπτεμβρίου 2021 09:05
Το Fall Guys έχει πλέον Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης Mediatonic μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, το χαριτωμένο battle roayle παιχνίδι της έχει πλέον Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες. Ο λόγος; Το Fall Guys: Ultimate Knockout είναι και επίσημα το παιχνίδι με τα περισσότερα downloads, όσον αφορά τους τίτλους που έχουν παραχωρηθεί στους παίκτες μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus.

Η επίσημη δημοσίευση της ομάδας δεν αποκαλύπτει τον αριθμό των downloads, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε πως ο τίτλος κατέβηκε τουλάχιστον από 5 εκατομμύρια παίκτες, αφού το ίδιο είχε καταφέρει το Rocket League τον Ιούλιο του 2015, όταν διατέθηκε ως PlayStation Plus τίτλος.

Για την ιστορία, το Fall Guys έζησε το ζενίθ της δημοφιλίας του το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν και κυκλοφόρησε για το PS4 και το PC. Μέσα σε 24 ώρες το παιχνίδι κατάφερε να φτάσει τους 1.5 εκατομμύριο παίκτες, ενώ μέχρι το Δεκέμβριο του 2020 είχε πουλήσει πάνω από 11 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στο PC. Μέσα στο 2021 το παιχνίδι αναμένεται να καταφθάσει και στα Nintendo Switch και Xbox.