Τίτλοι του Nintendo 64 και του SEGA Mega Drive έρχονται στη νέα συνδρομή του Switch

Ενώ θα επανακυκλοφορήσουν και τα controllers
24 Σεπτεμβρίου 2021 02:32
Τίτλοι του Nintendo 64 και του SEGA Mega Drive έρχονται στη νέα συνδρομή του Switch

Έπειτα από τις φήμες και τις διαρροές που κατέκλισαν το διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό, η Nintendo επιβεβαίωσε και επίσημα την επέκταση της συνδρομητικής υπηρεσίας Nintendo Switch Online με παιχνίδια του Nintendo 64, αλλά και του SEGA Genesis.

Αναλυτικότερα, η τιμή της συνδρομής θα παραμείνει ίδια για τα μέχρι τώρα οφέλη και αντιθέτως θα δημιουργηθεί μια νέα βαθμίδα με ελαφρώς αυξημένο κόστος, για όποιον θέλει πρόσβαση στο επιπλέον περιεχόμενο του Expansion Pack.

Στο πλαίσιο αυτό, στην υπηρεσία θα προστεθούν παιχνίδια όπως το Mario Kart 64, το The Legend of Zelda: Ocarina of Time, το Mario Tennis και το Super Mario 64 από την πλευρά του Nintendo 64. Όσον αφορά τώρα το SEGA Mega Drive, οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαύσουν κλασικούς τίτλους όπως τα Golden Axe, Ecco The Dolphin, Streets of Rage 2, Sonic The Hedgehog 2, Contra Hard Corps και πολλά ακόμη.

Τέλος, η Nintendo ανακοίνωσε πως θα φέρει στην αγορά δύο νέα ασύρματα χειριστήρια για το Nintendo Switch, τα οποία θα είναι ολόιδια με τα αντίστοιχα χειριστήρια των Nintendo 64 και SEGA Mega Drive.

Η νέα βαθμίδα Nintendo Switch Online + Expansion Pack της συνδρομητικής υπηρεσίας του Switch θα κάνει το ντεμπούτο της τον Οκτώβριο.