Όχι, δε φταίνε αυτά τα burgers που το Deathloop κολλάει σε μερικά PCs

Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται να βελτιώσει την κατάσταση
16 Σεπτεμβρίου 2021 15:29
Όχι, δε φταίνε αυτά τα burgers που το Deathloop κολλάει σε μερικά PCs

Μπορεί το Deathloop να απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τα μέσα παγκοσμίως, ωστόσο η κατάσταση στο Steam είναι διαφορετική. Συγκεκριμένα, η PC έκδοση του τίτλου έχει ‘Mixed’ κριτικές από τους χρήστες της πλατφόρμας, αφού πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα απόδοσης, δακτυλοδεικτώντας την ενσωμάτωση του Denuvo DRM.

Από την άλλη, ένας παίκτης της κοινότητας καταλογίζει την ευθύνη για τα προβλήματα απόδοσης στα ρεαλιστικά burgers του Deathloop, τα οποία επισημαίνει πως είναι τα καλύτερα που έχει συναντήσει σε παιχνίδι. Η Arkane Studios αναγνώρισε το πρόβλημα και απαντώντας στην εν λόγω χιουμοριστική δημοσίευση, επισήμανε πως αν και δεν ευθύνονται τα burgers, η εξομάλυνση της κατάστασης είναι πρώτη προτεραιότητα.

Συγκεκριμένα, ο community manager του παιχνιδιού δήλωσε:

Ενώ αυτά τα burgers όντως δείχνουν ωραία,  όσον αφορά την απόδοση, είμαστε ενήμεροι σχετικά με τις αναφορές πως μερικοί παίκτες στο PC αντιμετωπίζουν stuttering.

Ερευνούμε ενεργά το πρόβλημα αυτή τη στιγμή ως προτεραιότητα και θα σας ενημερώσουμε με συγκεκριμένες πληροφορίες όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Επιπροσθέτως, αξίζει να σημειωθεί πως το Denuvo DRM μάλλον δεν ευθύνεται για το stuttering, σύμφωνα με το Digital Foundry. Αντιθέτως, το πρόβλημα φαίνεται να συνδέεται με τον έλεγχο της κάμερας του παιχνιδιού με το ποντίκι, όταν ο ρυθμός ανανέωσης δεν είναι κλειδωμένος στα 60 FPS. 

Το Deathloop είναι διαθέσιμο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ως χρονική αποκλειστικότητα του PlayStation 5 για ένα χρόνο όσον αφορά τις κονσόλες.