ΕΠΙΣΗΜΟ: Μείωση τιμής για το Nintendo Switch στην Ελλάδα

Λίγο πριν την έλευση του OLED μοντέλου
13 Σεπτεμβρίου 2021 12:25
ΕΠΙΣΗΜΟ: Μείωση τιμής για το Nintendo Switch στην Ελλάδα

Οι φήμες των τελευταίων ημερών μόλις επιβεβαιώθηκαν. Και επίσημα, η Nintendo μειώνει την προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης του βασικού Nintendo Switch μοντέλου στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της ομάδας των Unboxholics, η μείωση τιμής καλύπτει και την Ελλάδα και θα ισχύσει κανονικά στα ελληνικά καταστήματα.

Η νέα τιμή του Nintendo στην Ελλάδα:

Πλέον το βασικό Nintendo Switch μοντέλο πωλείται στην Ελλάδα με τιμή μειωμένη κατά €30.

Οι τιμές της υπόλοιπης Nintendo Switch οικογένειας κονσολών στην Ελλάδα:

Στην Ελλάδα η τιμή του Nintendo Switch (OLED μοντέλο) διαμορφώνεται στα €379.99 στην πλειοψηφία των καταστημάτων, ενώ η τιμή του Nintendo Switch Lite στα €249.99.


Προφανώς, μιας και μιλάμε για προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης, υπάρχει πιθανότητα να δείτε διαφοροποιήσεις από κατάστημα σε κατάστημα.

Ανεξαρτήτως, η κίνηση της Nintendo έρχεται περίπου τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία της κονσόλας και λίγο πριν την έλευση του OLED μοντέλου. Όπως φαίνεται, η εταιρία θέλει να δημιουργήσει μια πιο ξεκάθαρη τιμολογιακή απόσταση μεταξύ των διαφόρων μοντέλων της Switch οικογένειας κονσολών. Από την άλλη, πολλοί εικάζουν πως ο ιαπωνικός κολοσσός σκοπεύει να εστιάσει περισσότερο στο OLED μοντέλο και ίσως αυτή η κίνηση να προμηνύει κάτι τέτοιο.

Για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.