Milan, Napoli και άλλες 12 Ιταλικές ομάδες αποκλειστικά στο FIFA 22

Συμφωνία Serie A και EA Sports
11 Σεπτεμβρίου 2021 09:00
Milan, Napoli και άλλες 12 Ιταλικές ομάδες αποκλειστικά στο FIFA 22

Όπως έγινε μόλις γνωστό, η EA εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης για 14 ομάδες του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Ιταλίας. Αυτό σημαίνει πως τα ονόματά τους, τα σύμβολά τους και οι εμφανίσεις τους θα παρουσιάζονται αυθεντικά μόνο στο FIFA 22 και όχι στο eFootball (γνωστό παλιότερα και ως PES).

Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής η EA Sports γίνεται και χορηγός του Supercoppa Italiana, ενώ περιεχόμενο της εταιρίας θα εμφανίζεται στους αγώνες των Coppa Italia, Suppercoppa Italiana και Serie A κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ακολουθεί η λίστα με τις 16 ομάδες της Serie A που θα είναι αυθεντικά ενσωματωμένες στο FIFA 22:

  1. Bologna F.C. 1909
  2. Cagliari Calcio
  3. Empoli F.C.
  4. ACF Fiorentina
  5. Genoa C.F.C.
  6. Hellas Verona F.C.
  7. FC Internazionale Milano
  8. C. Milan
  9. S.C. Napoli
  10. S. Salernitana 1919
  11. C. Sampdoria
  12. S. Sassuolo Calcio
  13. Spezia Calcio
  14. Torino F.C.
  15. Udinese Calcio
  16. Venezia F.C..

Αυτό σημαίνει πως οι παραπάνω ομάδες θα εμφανίζονται στον ποδοσφαιρικό τίτλο με τα αυθεντικά τους ονόματα, τα επίσημα σύμβολα και τις ενδυμασίες τους, καθώς με το αυθεντικό ρόστερ παικτών τους.

Το FIFA 22 θα περιλαμβάνει επίσης και τις Piemonte Calcio, Bergamo Calcio, Latium και Roma FC από την Serie A, χωρίς όμως τα αυθεντικά τους ονόματα. Βέβαια, τα ονόματα και οι εμφανίσεις των παικτών των συγκεκριμένων ομάδων θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το FIFA 22 αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου του 2021 για PS4, Xbox One, PC, PS5 και Xbox Series X|S. Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος οι next-gen εκδόσεις θα έρχονται με αυξημένη τιμή στα € 79,99.