Καθυστερεί το Top Gun expansion του Microsoft Flight Simulator

Για να συμβαδίσει με τη νέα ημερομηνία της ταινίας
06 Σεπτεμβρίου 2021 08:42
Καθυστερεί το Top Gun expansion του Microsoft Flight Simulator

Εξαιτίας της πανδημίας, η Paramount καθυστερεί για μια ακόμη φορά τις επερχόμενες ταινίες της, στέλνοντας το Top Gun: Maverick στο 2022. Αυτό επηρεάζει και το Microsoft Flight Simulator, για το οποίο η Microsoft σχεδίαζε ένα μεγάλο πακέτο επέκτασης με περιεχόμενο από την ταινία του Tom Cruise. Αρχικά το πλάνο ήταν η ταινία και το πακέτο επέκτασης να κυκλοφορήσουν το Νοέμβριο, ωστόσο οι λάτρεις του franchise θα πρέπει τώρα να κάνουν υπομονή μέχρι τις 27 Μαΐου του 2022.

Για την ιστορία, το Top Gun expansion του Microsoft Flight Simulator θα διατεθεί δωρεάν για τις Xbox Series X|S και PC εκδόσεις του τίτλου και μεταξύ άλλων θα προσθέσει στο παιχνίδι το F-18, ένα μαχητικό που πρωταγωνιστεί και στην ταινία.

Ωστόσο, οι ψηφιακοί πιλότοι δε θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τότε για να απολαύσουν νέο περιεχόμενο. Όπως είχε ανακοινωθεί στην Gamescom 2021, αυτό το φθινόπωρο το Microsoft Flight Simulator θα εμπλουτιστεί με βελτιωμένες απεικονίσεις της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας, με δύο νέα αεροσκάφη και με το πρώτο του ανταγωνιστικό mode.