Το Deathloop του PS5 είναι έτοιμο να σας “βυθίσει” στη νέα γενιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με το νέο του trailer
01 Σεπτεμβρίου 2021 13:41
Το Deathloop του PS5 είναι έτοιμο να σας “βυθίσει” στη νέα γενιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Απομένουν μόλις δύο εβδομάδες για την κυκλοφορία του Deathloop και έτσι η Bethesda σε συνεργασία με το PlayStation έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer για να προετοιμάσουν το έδαφος.

Το εν λόγω βίντεο έχει τίτλο 'Next-Gen Immersion' και εστιάζει στον τρόπο που η νέα περιπέτεια της Arkane Lyon θα μας “βυθίσει” στη νέα γενιά. Μέσα σε ένα περίπου λεπτό, λοιπόν, δείχνει τα εντυπωσιακά γραφικά του τίτλου, καθώς και τον τρόπο που αξιοποιούνται τα adaptive triggers, το haptic feedback και το ηχείο του DualSense χειριστηρίου. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, στον τίτλο αναλαμβάνετε τον ρόλο του Colt και καλείστε να εξολοθρεύσετε τους 8 κύριους στόχους σας σε μια χρονική λούπα, για να κλείσετε αυτόν τον αέναο κύκλο. Την αποστολή και τη ζωή σας θα κάνει δύσκολη η Julianna, η αντίπαλος assassin του Colt που μπορούν να χειριστούν και αντίπαλοι παίκτες, κάνοντας έτσι το παιχνίδι ένα ανελέητο κυνηγητό γάτας-ποντικιού.

Το Deathloop είναι χρονική αποκλειστικότητα του PlayStation 5 όσον αφορά τις κονσόλες, ενώ θα καταφθάσει από την πρώτη μέρα και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τις 14 Σεπτεμβρίου του 2021.