Θεατής μπούκαρε στη σκηνή τηλεπαιχνιδιού για να ρωτήσει πότε θα βγει το GTA 6 (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μάλλον δεν πήρε την απάντηση που περίμενε
01 Σεπτεμβρίου 2021 11:53
Θεατής μπούκαρε στη σκηνή τηλεπαιχνιδιού για να ρωτήσει πότε θα βγει το GTA 6 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αναμονή για το GTA 6 έχει αρχίσει να γίνεται ανυπόφορη για πολλούς gamers και αφού δε φαίνεται κάποιο φως στο τούνελ από την ίδια τη Rockstar Games, ένας fan από τη Γερμανία αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός ζωντανού επεισοδίου του γερμανικού τηλεπαιχνιδιού ‘Schlag den Star’, ένας λάτρης της open-world σειράς, ονόματι Taser, έφυγε από το κοινό και ξεχύθηκε πάνω στη σκηνή με μια απλή ερώτηση: «Που στο καλό είναι το GTA 6;»

Ο Taser ήλπιζε πως θα ξαφνιάσει τον Γερμανό παρουσιαστή και κωμικό Elton και ίσως με αυτόν τον τρόπο να εισπράξει κάποια απάντηση. Εξάλλου, ο Elton έχει δώσει τη φωνή του σε πολλές μεταγλωττίσεις βιντεοπαιχνιδιών στη γερμανική γλώσσα, όπως για παράδειγμα στη σειρά Halo, οπότε ο Taser ήλπιζε πως αν συμμετέχει και στο GTA 6, θα το μάθει με αυτόν τον τρόπο.

Φυσικά, η αμηχανία του παρουσιαστή ήταν εμφανής και ο Taser δεν πήρε την απάντηση που περίμενε, τρομάζοντας συγχρόνως την παίκτρια που βρισκόταν στη σκηνή, η οποία νόμιζε πως ο fan ερχόταν κατά πάνω της. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλο το ξεκαρδιστικό σκηνικό με αγγλικούς υπότιτλους.

Για την ιστορία, πρόσφατα είχαμε νέες φήμες από αξιόπιστες πηγές που έκαναν λόγο για κυκλοφορία του GTA 6 το 2025. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Μέχρι τότε τη δίψα του κοινού για GTA θα σβήσουν μάλλον τα φημολογούμενα remasters των GTA San Andreas, GTA Vice City και GTA 3.