Νέα βίντεο αποκαλύπτουν τις εξωτικές διαστημικές περιοχές του Starfield

Μια νέα behind-the-scenes ματιά
30 Αυγούστου 2021 10:19
Νέα βίντεο αποκαλύπτουν τις εξωτικές διαστημικές περιοχές του Starfield

Η Bethesda σήκωσε την αυλαία για το Starfield στην πρόσφατη E3 2021, έπειτα από αρκετά χρόνια, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα in-engine teaser trailer και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Όπως φαίνεται, ο χρόνος αναμονής για νέες πληροφορίες δε θα είναι ξανά τόσο μεγάλος, αφού η ομάδα έρχεται κιόλας να αποκαλύψει μερικά ακόμη στοιχεία για την ιδιαίτερη διαστημική περιπέτεια που ετοιμάζει.

Συγκεκριμένα, τα Bethesda Game Studios κυκλοφόρησαν τρία behind-the-scenes βίντεο, τα οποία αποκαλύπτουν μερικές από τις πηγές έμπνευσης για το Starfield, καθώς και τις διεργασίες που ακολουθούν για τη δημιουργία του παιχνιδιού. Στο επίκεντρο των εν λόγω βίντεο βρίσκονται τρείς διαφορετικές περιοχές από τον μεγάλο κόσμο του Starfield: η πρωτεύουσα των United Colonies, η New Atlantis, η πόλη 'αναψυχής' Neon, καθώς και η πρωτεύουσα του Freestar Collective, Akila.

Μέσα από το οπτικοακουστικό υλικό που ακολουθεί, λοιπόν, ο design director Emil Pagliarulo αποκαλύπτει διάφορες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τις τρείς αυτές περιοχές που θα μπορείτε να επισκεφτείτε στο παιχνίδι. Δείτε τα βίντεο μέσα από τους player που ακολουθούν.

Το Starfield αναμένεται στις 11/11 του 2022 και βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τα Xbox Series X | S όσον αφορά τις κονσόλες, ενώ θα κυκλοφορήσει φυσικά και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.