Το Halo: Infinite χάνει το co-op campaign για να προλάβει να κυκλοφορήσει

Το πιο παραδοσιακό χαρακτηριστικό του franchise θα απουσιάζει αρχικά
20 Αυγούστου 2021 21:38
Το Halo: Infinite χάνει το co-op campaign για να προλάβει να κυκλοφορήσει

Η 343 Industries μέσα από ένα νέο development βίντεο γνωστοποιεί πως το Halo Infinite δε θα κυκλοφορήσει στο λανσάρισμά του με το co-op campaign, αλλά ούτε και το Forge mode όταν κυκλοφορήσει την ερχόμενη εορταστική περίοδο. Όπως μεταφέρει το στούντιο, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του νέου κεφαλαίου της σειράς και γι’ αυτό το λόγο κάποια πράγματα πρέπει να έρθουν λίγο αργότερα.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα ολοκαίνουργιο βίντεο στο επίσημο κανάλι του Halo, μάθαμε νέες πληροφορίες για τον τίτλο, με τους developers να μιλούν επίσης και για τη μεγάλη επιτυχία που είχε η preview test έκδοση.

Δυστυχώς, καθώς εστιάζουμε στο να ολοκληρώσουμε την ανάπτυξη, αλλά και να φέρουμε μια ποιοτική εμπειρία, πήραμε την πολύ δύσκολη απόφαση να καθυστερήσουμε λίγο παραπάνω το co-op όσον αφορά το campaign του Halo Infinite, καθώς και το forge mode.

Η Νο.1 προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι θα κυκλοφορήσουμε ένα ποιοτικό τίτλο στο launch, σε όλες τις πλατφόρμες Xbox και στα PC. Όταν κοιτάξαμε «όλο το πακέτο» αποφασίσαμε ότι τα co-op και forge δεν ήταν έτοιμα ακόμα.

Ως στούντιο, δεν θέλουμε να δίνουμε πράγματα στον κόσμο όταν δεν είναι έτοιμα και να μην μπορούν να παίξουν ή να διασκεδάσουν. Θέλουμε ο κόσμος να έχει μια σταθερή εμπειρία. Έτσι, τα co-op και Forge θα μπουν «στο φούρνο» και θα έρθουν το επόμενο έτος.

Πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Head of Creative του νέου Halo, Joseph Staten, τόσο το co-op campaign όσο και το Forge θα διατεθούν αργότερα ως δωρεάν post-launch update. Με τα τωρινά δεδομένα το πιο παραδοσιακό χαρακτηριστικό όλων των Halo θα καταφθάσει έγκαιρα για τη Season 2 του Multiplayer, ενώ το Forge κατά την περίοδο της Season 3

To Halo Infinite θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο για τα Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Το campaign του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass, ενώ το multiplayer θα είναι δωρεάν για όλους.