Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι τρίτος στην κατάταξη του NBA 2K22

Αυτοί είναι οι καλύτεροι σε στατιστικά παίκτες του παιχνιδιού
19 Αυγούστου 2021 08:16
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι τρίτος στην κατάταξη του NBA 2K22

Στα μέσα του καλοκαιριού, η 2K Games αποκάλυψε για πρώτη φορά τα εξώφυλλα του NBA 2K22 και μάθαμε ότι σε αυτά θα φιγουράρουν οι Luka Dončić, Candace Parker, Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki και Kevin Durant.

Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης δημοσίευσε μέσα από το Twitter μία εικόνα με τους καλύτερους σε στατιστικά παίκτες του NBA 2K22 και όπως θα δείτε και εσείς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι πρώτος, όπως συνέβη με το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς που είχε 97 πόντους. Συγκεκριμένα, στο NBA 2K21 οι πρώτοι τρεις παίκτες ήταν: Giannis Antetokounmpo, Kawhi Leonard και James Harden.

Τώρα, αυτό φαίνεται πως αλλάζει και η νέα τριάδα με τα καλύτερα στατιστικά στην κατάταξη είναι οι: LeBron James (96), Kevin Durant (96) και Giannis Antetokounmpo (96).

Δείτε τη φωτογραφία με τη δεκάδα παρακάτω:

Το NBA 2K22 θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου 2021 για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC. Η 2K υπόσχεται σύντομα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες προσθήκες, το soundtrack και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά. Δείτε το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε μέσα από τον player παρακάτω.