Και επίσημα το Oddworld Soulstorm του PS5 έρχεται στα Xbox Series X|S (BINTEO)

Καθώς και στο Xbox One
19 Αυγούστου 2021 08:05
Και επίσημα το Oddworld Soulstorm του PS5 έρχεται στα Xbox Series X|S (BINTEO)

Οι πληροφορίες που σας είχαμε μεταφέρει μόλις επαληθεύτηκαν. Και επίσημα το Oddworld Soulstorm έρχεται στα Xbox Series X|S και Xbox One. Για την ώρα δε γνωρίζουμε το πότε θα συμβεί αυτό, αλλά η ομάδα ανάπτυξης Oddworld Inhabitants τόνισε πως οι κάτοχοι Xbox κονσολών θα απολαύσουν την τελευταία έκδοση του τίτλου που περιλαμβάνει πολλές διορθώσεις και βελτιώσεις, με το στούντιο να δηλώνει «υπερήφανο» γι' αυτή.

Συγχρόνως, για να συνοδεύσει την ανακοίνωση, το στούντιο έδωσε στη δημοσιότητα και ένα teaser βίντεο που μπορείτε να δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Στο review του για το Unboxholics.com, ο Γιώργος Πρίτσκας έγγραψε:

Το Soulstorm είναι μια ανανεωμένη και πολύ ενισχυμένη σε περιεχόμενο εκδοχή του Abe’s Exodus. Οι νέες προσθήκες του αποτελούν τόσο ευχή όσο και κατάρα, φέρνοντας βάθος στο gameplay αλλά και αρκετό εκνευρισμό εξαιτίας, κυρίως, ενός αδικαιολογήτως κακοσχεδιασμένου save system. Τεχνικά έχει ακόμα αρκετά θέματα, ενώ οι νέοι παίκτες πρέπει να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλό τους πως μιλάμε για έναν τίτλο με φιλοσοφία και σχεδιασμό του 1998. Παρά τις αρκετές αδυναμίες του όμως, το Soulstorm είναι ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται από μια προσωπικότητα τόσο ξεχωριστή σήμερα, όσο και την εποχή που πρωτοκυκλοφόρησε. Όσοι λοιπόν ανεχτείτε τις αδυναμίες του, η ανταμοιβή που σας περιμένει, πιστέψτε με, είναι μοναδική.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την άποψή του πατώντας εδώ.