Το The Last of Us θα αποκτήσει Battle Royale τύπου PUBG; Τι ανακάλυψε η κοινότητα

Ανακαλύφθηκαν ξεχασμένα αρχεία στον κώδικα του The Last of Us Part 2
17 Αυγούστου 2021 17:23
Το The Last of Us θα αποκτήσει Battle Royale τύπου PUBG; Τι ανακάλυψε η κοινότητα

Όπως σας ενημερώσαμε τον Σεπτέμβριο του 2019, τα σχέδια της Naughty Dog άλλαξαν και έτσι το The Last of Us Part II κυκλοφόρησε χωρίς multiplayer mode, σε αντίθεση με το αρχικό παιχνίδι που περιλάμβανε το Factions.

Τελικά φαίνεται πως η ομάδα ανάπτυξης άφησε μερικά αποτυπώματα από το τότε υπό ανάπτυξη multiplayer mode στον κώδικα του τελικού παιχνιδιού, τα οποία παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε πως επίσημα η Naughty Dog ετοιμάζει ένα αμιγώς multiplayer παιχνίδι, το οποίο φημολογείται πως είναι το multiplayer του The Last of Us Part II που εξελίχθηκε σε ολόκληρο ανεξάρτητο project.

Ποια είναι, λοιπόν, τα ευρήματα και τι μας δείχνουν για το επόμενο παιχνίδι της ταλαντούχας ομάδας;

Ο modder και dataminer Speclizer είναι αυτό που έκανε την ανακάλυψη. Συγκεκριμένα, βρήκε στον κώδικά και τα αρχεία του The Last of Us Part II διάφορα αχρησιμοποίητα assets. Το σημαντικότερο είναι ίσως ένας μεγάλος χάρτης που περιλαμβάνει τοποθεσίες όπως τα Adler Park, Camallito και Port of Camallito. Αυτό σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με έναν τεράστιο χάρτη που απαρτίζεται από πολλαπλές περιοχές του single-player campaign που ενώθηκαν μαζί. Ο χάρτης είναι τόσο μεγάλος που μπορεί να φιλοξενήσει και κάποιο battle royale mode.

Μάλιστα, στο βίντεο που ανάρτησε σχετικά με τα ευρήματά του, ο Speclizer αποκάλυψε πως στα πλάνα από την ανάπτυξη υπάρχει πυξίδα και μετρητής ζωντανών παικτών, στοιχεία που βλέπουμε συνήθως στα battle royale, όπως το PUBG.

Το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω.

Το τι ετοιμάζει ακριβώς η Naughty Dog και το πως έχουν αλλάξει αυτά τα σχέδια από όταν το multiplayer του The Last of Us Part II εξελίχθηκε σε ανεξάρτητο παιχνίδι δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμη. Επομένως, αν και ένα ‘The Last of Us Battle Royale’ μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ, καλύτερα να λάβετε υπόψη τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.