UEFA Champions League και PlayStation δίνουν ξανά τα χέρια

Ανανεώθηκε η συμφωνία για αρκετά ακόμη χρόνια
15 Αυγούστου 2021 14:49
UEFA Champions League και PlayStation δίνουν ξανά τα χέρια

Είναι πολύ πιθανό πως αν παρακολουθείτε ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κάποια στιγμή έχετε δει και τις διαφημίσεις του PlayStation που βρίσκονται συνήθως στον περίγυρο του αγωνιστικού χώρου στις αναμετρήσεις του Champions League.

Τώρα, το PlayStation ανακοίνωσε πως η παράδοση θα συνεχιστεί και έτσι έδωσε ξανά τα χέρια με την UEFA, ανανεώντας την marketing συμφωνία μέχρι και το 2024. Έτσι, PlayStation και UEFA Champions League θα πορευτούν μαζί για 3 ακόμη χρόνια, συνεχίζοντας τη συνεργασία που ξεκίνησε το 1997. Η συμφωνία καλύπτει και τα UEFA Super Cup, UEFA Youth League και UEFA Futsal Champions League για τα 2021, 2022 και 2023.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υπεύθυνος marketing της UEFA, Guy-Laurent Epstein, δήλωσε:

Το PlayStation είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης του UEFA Champions League για περισσότερα από 23 χρόνια, γι 'αυτό και είμαι ευτυχής που είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε μια τριετή επέκταση της σχέσης μας. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες με καινοτόμες μάρκες, όπως το PlayStation, είναι ανεκτίμητες για την UEFA και την προώθηση των διοργανώσεών μας παγκοσμίως, αλλά ιδιαίτερα στον ψηφιακό χώρο. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη σχέση μας, καθώς μπαίνουμε σε μια νέα σεζόν του UEFA Champions League.

Από την πλευρά του PlayStation, ο ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής του παγκόσμιου marketing της Sony Interactive Entertainment, Eric Lempel, δήλωσε:

Απολαμβάνουμε την ισχυρή συνεργασία μας με το UEFA Champions League εδώ και 23 χρόνια, παρέχοντας μοναδικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες στην κοινότητα των οπαδών του PlayStation σε όλον τον κόσμο. Το ποδόσφαιρο είναι αναπόσπαστο κομμάτι του DNA του PlayStation και γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους παίκτες μας είναι τόσο παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο όσο και εμείς. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια της συνεργασίας μας και τον ενθουσιασμό που θα φέρει η επερχόμενη σεζόν.