Όλα όσα είδαμε στο Nintendo Indie World

Tetris Effect, Far: Changing Tides και άλλα
11 Αυγούστου 2021 19:43
Όλα όσα είδαμε στο Nintendo Indie World

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Nintendo μέσα από το νέο Indie Showcase event παρουσίασε τα νέα indie παιχνίδια που θα έρθουν στο Nintendo Switch. Αρχικά, η εταιρία ξεκίνησε με το Bomb Rush Cyberfunk της Team Reptile που έρχεται ως timed-exclusive όσον αφορά τις κονσόλες.

Ένα από τα παιχνίδια που έκλεψαν την παράσταση ήταν το TOEM: A Photo Adventure, το οποίο εκτός από το PC μάθαμε ότι έρχεται και στο Switch και σας καλεί σε ένα indie ασπρόμαυρο ταξίδι που το μοναδικό σας «όπλο» είναι η κάμερά σας. Ανακαλύψτε τα μυστήρια ενός νησιού και βοηθήστε άλλους ανθρώπους μέσα από διάφορα puzzles.

Η Devolver Digital δε θα μπορούσε να λείπει από την παρουσίαση και αποκάλυψε ότι το Loop Hero μετά την κυκλοφορία του στο Steam, έρχεται μέσα στη χρονιά και για το Nintendo Switch για να προκαλέσει χάος σε μία RPG λούπα.

Το επόμενο παιχνίδι που είδαμε στο Indie World, ήταν το Boyfriend Dungeon, που έρχεται και στις υπόλοιπες κονσόλες, αλλά και στο PC από την Kitfox Games. Στο Boyfriend Dungeon καλείστε να βγαίνετε ραντεβού, να παίρνετε το όπλο σας και να σκοτώνετε τέρατα μέσα από διάφορα generated dungeons.

Το Axion Verge 2 μόλις κυκλοφόρησε στο Nintendo Switch, καθώς και στα PS4 και PC και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο trailer αυτού του 2D metroidvania action adventure παιχνιδιού. Επίσης, από την παρουσίαση δεν έλειπε ούτε το Metal Slug Tactics, το οποίο καταφθάνει και στην υβριδική κονσόλα της Nintendo μέσα στο 2022.

Από τα παιχνίδια που ξεχώρισαν ήταν το Far: Changing Tides, ένα indie post-apocalyptic adventure που έρχεται από το στούντιο Okomotive και είναι η συνέχεια του Far: Lone Sails. Ο εν λόγω τίτλος είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Ιούνιο μέσα από το PC Gaming Show και είχε κλέψει τις εντυπώσεις. Πλέον έρχεται και στο Nintendo Switch προς τα τέλη του 2021.

Μέσα από το Indie World μάθαμε ότι το Shovel Knight: Pocket Dungeon έρχεται αυτές τις γιορτές στο Nintendo Switch και λειτουργεί ως spin-off, ενώ στην υβριδική κονσόλα της Nintendo ο τίτλος θα υποστηρίζει και ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό, με το Shovel Knight Amiibo.

Τέλος, αξιοσημείωτες αναφορές έγιναν και στα Necrobarista: Final Pour, LumbearJack, Slime Rancher: Plortable Edition, Curious Expedition 2, Astroneer, Garden Story και Eastward, τα οποία μπορείτε να δείτε στον παρακάτω player.

Αυτά ήταν τα παιχνίδια που είδαμε σήμερα στο Indie World της Nintendo. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.