To Mass Effect Legendary Edition ξεπέρασε τις προσδοκίες της EA

Ενώ η εταιρία θα συνεχίσει να επενδύει στο Star Wars Jedi: Fallen Order franchise
05 Αυγούστου 2021 12:36
To Mass Effect Legendary Edition ξεπέρασε τις προσδοκίες της EA

Η Electronic Arts αποκάλυψε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πιο πρόσφατο τρίμηνο, αποκαλύπτοντας πως το Mass Effect Legendary Edition της BioWare κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες της.

Συγκεκριμένα, ο CEO της EA, Andrew Wilson, μίλησε και για το Star Wars Jedi: Fallen Order και αναφερόμενος στα δύο sci-fi franchises της εταιρίας δήλωσε:

Η κυκλοφορία του Mass Effect Legendary Edition, του remaster των τριών πρώτων Mass Effect παιχνιδιών, αναζωπύρωσε το πάθος των fans σε όλον τον κόσμο, καταφέρνοντας πωλήσεις που ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες μας.

Ομοίως, η άφιξη του Star Wars Jedi: Fallen Order στα Xbox Series X και PlayStation 5 ήταν μια ευκαιρία για νέους και παλιούς παίκτες να δοκιμάσουν αυτό το απίστευτο παιχνίδι.

Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε και στα δύο αυτά franchises, καθώς και σε περισσότερα από τα εκπληκτικά IPs μας.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, πέρα από το ολοκαίνουργιο Mass Effect που ετοιμάζει η BioWare και η Respawn Entertainment είναι πρακτικά βέβαιο πως ετοιμάζει ένα sequel για το Jedi: Fallen Order. Ωστόσο, η EA πρόσφατα είχε επισημάνει πως θα ανακοινώσει νέα Star Wars παιχνίδια μέχρι το 2022, ενώ και η ανάπτυξη του νέου Mass Effect είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο, οπότε θα χρειαστεί και στις δύο περιπτώσεις να οπλιστούμε με υπομονή.