Πόσο έχει πουλήσει τελικά το Death Stranding; - Η Kojima Productions αποκαλύπτει

Τεράστιο ορόσημο για τον τίτλο
26 Ιουλίου 2021 12:54
Πόσο έχει πουλήσει τελικά το Death Stranding; - Η Kojima Productions αποκαλύπτει

Με την κυκλοφορία του Death Stranding Director's Cut να βρίσκεται προ των πυλών, η Kojima Productions έρχεται να αποκαλύψει τώρα πόσο έχει πουλήσει η αρχική έκδοση του τίτλου μέχρι τον Μάρτιο του 2021

Αναλυτικότερα, το Death Stranding έκανε το ντεμπούτο του στο PlayStation 4 στις 8 Νοεμβρίου του 2019, ενώ στις 14 Ιουλίου του 2020 έφτασε και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Όπως έγινε τώρα γνωστό, συνδυαστικά αυτές οι δύο εκδόσεις του παιχνιδιού έχουν πουλήσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια μέχρι φέτος τον Μάρτιο.

Μιλώντας στο GamesIndustry.biz, ο head of publishing της Kojima Productions, Jay Boor, δήλωσε:

Αν και το Death Stranding είναι ο πρώτος τίτλος που αναπτύχθηκε από την Kojima Productions, όσον αφορά το κομμάτι των πωλήσεων, απόδωσε πολύ καλά. Μέχρι τον Μάρτιο του 2021, το Death Stranding έχει πουλήσει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως στο PS4 και στο PC.

Στη συνέχεια, ο Boor αναφέρθηκε και στην επερχόμενη Director's Cut έκδοση, τονίζοντας πως θα επεκτείνει το Social Strand σύστημα που βρίσκεται στον πυρήνα του παιχνιδιού, ενώ θα φέρει και άλλο περιεχόμενο μαζί με τεχνικές βελτιώσεις. Παράλληλα, το υψηλόβαθμο στέλεχος αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έφερε η πανδημία στον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα, καθώς και σε διάφορα άλλα θέματα. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξή του πατώντας εδώ.