Η Alloy του Horizon Forbidden West έρχεται στο Genshin Impact

Ως playable χαρακτήρας
23 Ιουλίου 2021 21:29
Η Alloy του Horizon Forbidden West έρχεται στο Genshin Impact

Το πασίγνωστο free to play παιχνίδι Genshin Impact ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Alloy. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τη λατρεμένη πρωταγωνίστρια των Horizon Zero Dawn και Horizon Forbidden West του PlayStation.

Η Alloy θα είναι χαρακτήρας πέντε αστέρων στο Genshin Impact και θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους παίκτες με Adventure Rank 20 ή μεγαλύτερο. Αυτό σημαίνει πως θα είναι μια από τις καλύτερες χαρακτήρες του παιχνιδιού και μάλιστα όσοι παίζουν από PlayStation θα έχουν τη δυνατότητα να την αποκτήσουν νωρίτερα.

Αναλυτικότερα, η διάθεσή της θα χωριστεί σε δύο κύματα. Το πρώτο κύμα θα ξεκινήσει με το Version 2.1 update που θα έρθει το Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί στις 13 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκειά του οι παίκτες που ξεπερνούν το προαναφερθέν level θα λάβουν την Alloy μόλις συνδεθούν στο παιχνίδι από το PS4 ή το PS5 τους. Το δεύτερο κύμα θα ξεκινήσει μετά το Version 2.2 update και θα ολοκληρωθεί στις 24 Νοεμβρίου. Τότε, όλοι οι παίκτες σε όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού θα μπορούν να αποκτήσουν την Alloy.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Genshin Impact πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, η Alloy πρόσφατα επισκέφτηκε και το Fortinte Battle Royale της Epic Games.