Ημερομηνία κυκλοφορίας του Chernobylite για τις κονσόλες

Δεν αργεί ο FPS τίτλος της All In!
23 Ιουλίου 2021 11:27
Ημερομηνία κυκλοφορίας του Chernobylite για τις κονσόλες

Η publishing εταιρία, All in! σε συνεργασία με τo στούντιο The Farm 51 ανακοίνωσαν πότε θα κυκλοφορήσει το Chernobylite για τις κονσόλες. Αρχικά, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο science-fiction survival horror RPG τίτλος βγαίνει από το early access και θα κυκλοφορήσει πλήρως για το PC, σε Steam, GOG και Epic Games Store στις 28 Ιουλίου.

Έτσι, αν θέλετε να παίξετε το παιχνίδι στην κονσόλα σας, θα πρέπει να κάνετε υπομονή τελικά μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου όπου και κυκλοφορεί σε PlayStation 4 και Xbox One. Μάλιστα, στο PS4 έγινε γνωστό ότι θα έρθει τόσο σε ψηφιακή, αλλά και retail έκδοση. Επιπροσθέτως, η next-gen έκδοση των PlayStation 5 και Xbox Series X|S θα καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά.

Το Chernobylite είναι ένα RPG επιβίωσης, που λαμβάνει χώρα σε μία 3D scanned-ρεαλιστική ζώνη του Τσερνόμπιλ. Θα αναλάβετε τον ρόλο του Igor, ενός φυσικού και πρώην υπαλλήλου του Power Plant στο  Τσερνόμπιλ, ο οποίος επιστρέφει στο Pripyat για να διερευνήσετε τη μυστηριώδη εξαφάνιση της αρραβωνιαστικιάς του, 30 χρόνια πριν.