Μόλις ένα χρόνο μετά η Ubisoft κλείνει το Tom Clancy’s Elite Squad

Ο mobile τίτλος λέει αντίο τον Οκτώβριο
22 Ιουλίου 2021 12:47
Μόλις ένα χρόνο μετά η Ubisoft κλείνει το Tom Clancy’s Elite Squad

Όπως ανακοίνωσε η Ubisoft στην επίσημη ιστοσελίδα της, ο mobile τίτλος Tom Clancy’s Elite Squad θα ρίξει αυλαία τον Οκτώβριο. Πρόκειται για ένα free-tp-play action RPG που κυκλοφόρησε πέρυσι τον Αύγουστο, συνδυάζοντας στοιχεία από άλλες γνωστές και αγαπητές σειρές της εταιρίας, όπως τα Rainbow Six, Ghost Recon, The Division, Splinter Cell, H.A.W.X. και EndWar.

Για να προετοιμάσει το έδαφος, η γαλλική εταιρία κυκλοφόρησε το τελευταίο update του παιχνιδιού και από εδώ και στο εξής δε θα έρθει άλλο νέο περιεχόμενο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι servers θα κλείσουν ολοκληρωτικά στις 4 Οκτωβρίου.

Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, απευθυνόμενη στην κοινότητα του τίτλου, δήλωσε:

Αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά αφού διερευνήσαμε πολλαπλές επιλογές με τις ομάδες μας, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο τίτλος δεν ήταν πλέον βιώσιμος. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι πραγματικά δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, ειδικά με τις μεγάλες ενημερώσεις, όπως η δεύτερη σεζόν. Η συνεργασία μαζί σας, με την παθιασμένη κοινότητά μας, ήταν μια πραγματικά ικανοποιητική εμπειρία!

Βέβαια, μπορεί το Tom Clancy’s Elite Squad αυτή την εβδομάδα να λέει αντίο, αλλά ένας άλλος Tom Clancy’s τίτλος μόλις μας συστήθηκε. Συγκεκριμένα, πριν μερικά εικοσιτετράωρα η Ubisoft αποκάλυψε το Tom Clancy’s XDefiant, ένα free-to-play 6-v-6 arena FPS για το οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.