Η πέμπτη σεζόν του Fall Guys στέλνει τη δράση στη ζούγκλα

Και κυκλοφορεί σήμερα
20 Ιουλίου 2021 11:20
Η πέμπτη σεζόν του Fall Guys στέλνει τη δράση στη ζούγκλα

Η Mediatonic συνεχίζει να φρεσκάρει και να εμπλουτίζει το Fall Guys και έτσι αποκάλυψε τώρα την πέμπτη σεζόν του παιχνιδιού. Αυτή τη φορά οι χαριτωμένοι χαρακτήρες θα κληθούν να επιβιώσουν εμπόδια με θεματικό ζούγκλας. Η νέα σεζόν είναι επηρεασμένη από αντίστοιχα σκηνικά που έχουμε δει σε ταινίες όπως τα Indiana Jones και σε παιχνίδια όπως το Spelunky.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η νέα σεζόν έρχεται φυσικά με ένα νέο Battle Pass που είναι φορτωμένο με περιεχόμενο, όπως ένα επίσημο Spelunky κοστούμι και η στολή ενός εξερευνητή με μαστίγιο που σίγουρα μοιάζει οικείος. Παράλληλα, φέρνει και νέα χαρακτηριστικά, όπως οι duos και trios αγώνες, καθώς και τα Limited Time Events με ξεχωριστά rewards και μοναδικές προκλήσεις. Φυσικά, η νέα σεζόν θα προσθέσει στο παιχνίδι και ολοκαίνουργια αγωνίσματα, όπως είναι τα Treetop Tumble, Stompin' Ground και Lost Temple.

Ακολουθεί το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση, το οποίο ξεκινά με το cinematic trailer της νέας σεζόν και συνεχίζει με συνεντεύξεις με τους developers και περισσότερες πληροφορίες για τα νέα χαρακτηριστικά που έχει επιμεληθεί η ομάδα ανάπτυξης.

Η πέμπτη σεζόν του Fall Guys κυκλοφορεί σήμερα, Τρίτη 20 Ιουλίου, για PS4 και PC. Αξίζει να σημειωθεί πως σύντομα ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και στα Switch και Xbox.