Ένα μήνα μετά την παρουσίασή του, το Rainbow Six Extraction καθυστερεί για το 2022

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Ubisoft
16 Ιουλίου 2021 20:12
Ένα μήνα μετά την παρουσίασή του, το Rainbow Six Extraction καθυστερεί για το 2022

Τον Ιούνιο και μέσα από την E3 2021, η Ubisoft παρουσίασε ξανά το επόμενο Rainbow Six παιχνίδι που άλλαξε ονομασία και από Rainbow Six Quarantine μετονομάστηκε σε Rainbow Six Extraction. Πρόκειται για ένα διαφορετικό project που δεν ήρθε να αντικαταστήσει το πολύ επιτυχημένο Siege, αφού καταφθάνει με μία εντελώς διαφορετική συνταγή.

Ο τίτλος, λοιπόν, ήταν να κυκλοφορήσει για τις κονσόλες και το PC στις 16 Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό έρχεται να αλλάξει, καθώς η εταιρία ανακοίνωσε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για την ανάπτυξη. Συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο blog της Ubisoft μάθαμε ότι ο multiplayer τίτλος αναμένεται πλέον τον Ιανουάριο του 2022.

Αρπάζουμε την ευκαιρία και παίρνουμε επιπλέον χρόνο για να φέρουμε το όραμά μας με τον τρόπο που του αξίζει τον Ιανουάριο του 2022. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η καθυστέρηση θα διασφαλίσει ότι το Rainbow Six Extraction θα είναι συναρπαστικό, συνεργατικό και μία τρομερή εμπειρία, όπως ακριβώς το περιμένετε και εσείς.

Το Rainbow Six Extraction αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S, PC και Stadia.