Αποκαλύφθηκαν τα πρόσωπα του εξωφύλλου του NBA 2K22 – Δείτε εικόνες και βίντεο

Πρώτο trailer του μπασκετικού παιχνιδιού της 2K
14 Ιουλίου 2021 18:30
Αποκαλύφθηκαν τα πρόσωπα του εξωφύλλου του NBA 2K22 – Δείτε εικόνες και βίντεο

Το NBA 2K22 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες και η 2K Games έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer από το παιχνίδι. Ωστόσο, σε αυτό το βίντεο μην περιμένετε να δείτε gameplay πλάνα, καθώς η εταιρία υποσχέθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες πολύ σύντομα.

Επιπροσθέτως, αποκαλύφθηκαν τα τρία πρόσωπα που θα κοσμούν τα εξώφυλλα του τίτλου. Στην standard edition, αλλά και στην cross-gen digital βερσιόν, θα βρίσκεται ο Luka Dončić. Στη Βόρεια Αμερική, οι παίκτες θα λάβουν και μια ξεχωριστή-διαφορετική έκδοση με την πρωταθλήτρια του WNBA, Candace Parker, κάτι που σημαίνει ότι είναι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του NBA που βρίσκεται σε εξώφυλλο.

Επίσης, ανακοινώθηκε και η NBA 75th Anniversary Edition, η οποία θα διαθέτει μία θρυλική τριάδα παικτών που είχαν μεγάλο αντίκτυπο στο άθλημα και δεν είναι άλλοι από τους Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki και Kevin Durant.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Η standard έκδοση θα κοστίζει $60 για τα PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC, ενώ οι κάτοχοι των PS5 και Xbox Series X|S θα μπορούν να την αποκτήσουν με $70. Το cross-gen bundle θα αγγίζει τα $80 και θα σας δίνει πρόσβαση και στις δύο εκδόσεις του τίτλου (παλιά και νέα γενιά), ενώ η 75th Anniversary Edition θα κοστολογείται στα $100 και με εκείνη να δίνει cross-gen πρόσβαση, καθώς και ένα artwork από τον Charly Palmer.

Το NBA 2K22 θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου 2021, με την 2K να υπόσχεται σύντομα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες προσθήκες, το soundtrack και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά. Δείτε το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε μέσα από τον player παρακάτω.