Το Breath of the Wild επιστρέφει στην πρώτη δεκάδα των UK Charts

Συνεχίζεται η κυριαρχία της Nintendo στο Ηνωμένο Βασίλειο
06 Ιουλίου 2021 11:04
Το Breath of the Wild επιστρέφει στην πρώτη δεκάδα των UK Charts

Για δεύτερη συνεχομένη εβδομάδα, το Mario Golf: Super Rush κατάφερε να παραμείνει γαντζωμένο στην κορυφή των UK Boxed Charts. Συγκεκριμένα, παρόλο που ο αθλητικός τίτλος του Nintendo Switch είδε τις πωλήσεις του να μειώνονται κατά 52% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν και πάλι το παιχνίδι με τις περισσότερες retail πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συνολικά ήταν μια ήσυχη εβδομάδα, με το FIFA 21 να παραμένει στη δεύτερη θέση. Στη δεκάδα μάλιστα επέστρεψαν δύο συνήθεις ύποπτοι, το Grand Theft Auto 5 στη θέση επτά με αύξηση 20% στις πωλήσεις του και το The Legend of Zelda: Breath of the Wild στη θέση δέκα με αύξηση 31% στις πωλήσεις του. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως είναι η τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα που οι πωλήσεις του Zelda αυξάνονται μετά την E3 2021, αφού φαίνεται πως η παρουσίαση του sequel αναθέρμανε το ενδιαφέρον των παικτών.

Στις υπόλοιπες θέσεις της πρώτης δεκάδας των charts κυριαρχεί κλασσικά η Nintendo, με το Mario Kart 8: Deluxe τρίτο, το Animal Crossing: New Horizons τέταρτο, το Minecraft (Switch) πέμπτο και το Super Mario 3D World + Bowser's Fury όγδοο. Το Ratchet & Clank: Rift Apart του PS5 έπεσε από την τρίτη στην έκτη θέση.

Όσον αφορά τις νέες κυκλοφορίες, το Scarlet Nexus της Bandai Namco που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα έπεσε από την όγδοη θέση στην εικοστή έβδομη, ενώ το Dungeons & Dragons: Dark Alliance έκανε το ντεμπούτο του στην εικοστή τρίτη θέση.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δέκα τίτλοι με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 3 Ιουλίου.

  1. Mario Golf: Super Rush
  2. FIFA 21
  3. Mario Kart 8: Deluxe
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Minecraft (Switch)
  6. Ratchet & Clank: Rift Apart
  7. Grand Theft Auto 5
  8. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  9. Resident Evil Village
  10. The Legend of Zelda: Breath of the Wild