Ο πρόεδρος της Nintendo απαντά στις φήμες για Switch Pro...χωρίς να απαντά!

Νέα επίσημη τοποθέτηση
01 Ιουλίου 2021 13:24
Ο πρόεδρος της Nintendo απαντά στις φήμες για Switch Pro...χωρίς να απαντά!

Κυριολεκτικά εδώ και χρόνια κάνουν το γύρο του διαδικτύου φήμες και αναφορές για ένα αναβαθμισμένο μοντέλο του Switch, το οποίο συχνά αναφέρεται ως Nintendo Switch Pro. Η φημολογία για τη νέα αυτή κονσόλα της Nintendo κορυφώθηκε πριν την E3 2021, αλλά τελικά η έκθεση ολοκληρώθηκε και ακόμη ο Ιαπωνικός κολοσσός δεν αποκάλυψε τίποτα.

Τώρα, ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες, έπειτα από μια ερώτηση που έλαβε από τους επενδυτές. Το υψηλόβαθμο στέλεχος αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε και τόνισε:

Η εταιρία θα συνεχίσει να εστιάζει στη δημιουργία μοναδικών παιχνιδιών και για να το πετύχουμε αυτό θα συνεχίσουμε να προτείνουμε παιχνίδια που χρησιμοποιούν μια dedicated κονσόλα με ολοκληρωμένο hardware και software.

Συνεχώς αναπτύσσουμε hardware, software και ειδικά περιφερικά, αλλά θα αποφύγουμε να σχολάσουμε συγκεκριμένα υπό ανάπτυξη προϊόντα.

Για την ιστορία, τον προηγούμενο μήνα ο πρόεδρος της Nintendo Αμερικής σχολίασε με παρόμοιο τρόπο τις φήμες. Μπορείτε να διαβάσετε την χαρακτηριστική του απάντηση πατώντας εδώ.

Όπως όλα δείχνουν η Nintendo εξακολουθεί να κρατά ουδέτερη στάση όσον αφορά τη φημολογία, οπότε μόνο ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά σχεδιάζει. Αν πράγματι οι αναφορές για κυκλοφορία φέτος ευσταθούν, αργά ή γρήγορα θα μάθουμε τι σχεδιάζει η εταιρία.