Το “12 Minutes” απέκτησε αφίσα βγαλμένη από ταινία του Kubrick

Τον Αύγουστο η κυκλοφορία του τίτλου
27 Ιουνίου 2021 20:15
Το “12 Minutes” απέκτησε αφίσα βγαλμένη από ταινία του Kubrick

Το 12 Minutes είναι το νέο πόνημα της Annapurna Interactive, με ένα απίθανο cast που αποτελείται από τους James McAvoy, Daisy Ridley και Willem Dafoe, με ημερομηνία κυκλοφορίας τον ερχόμενο Αύγουστο.

Αυτός ο τίτλος έχει κάτι από ταινία και γι’ αυτό το λόγο η ομάδα ανάπτυξης κυκλοφόρησε μία αφίσα που έχει κάτι από Χόλιγουντ. Αυτό το poster είναι μια δημιουργία του Mocean και όπως είπε ο ίδιος, εμπνεύστηκε από τις ταινίες που επηρεάστηκε ο σκηνοθέτης του τίτλου, Luis Antonio.

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Συγκεκριμένα, ο Luis Antonio είχε πει ότι εμπνεύστηκε από Kubrick και άλλους μεγάλους δημιουργούς:

Όπως μπορεί να γνωρίζετε, είμαι μεγάλος φαν των ταινιών, και το Twelve Minutes είναι εμπνευσμένο από διάφορες δουλειές μεγάλων σκηνοθετών, όπως ο Hitchcock, o Kubrick και ο Fincher. Αυτοί οι δημιουργοί έχουν έναν τρόπο να χρησιμοποιούν τέλεια την «οπτική γλώσσα» και να διηγούνται ιστορίες.

Η σύνθεση της κάθε σκηνής παίζει σημαντικό ρόλο για την αποκάλυψη της ιστορίας και του χαρακτήρα, όσο και οι λέξεις που βγαίνουν από το στόμα των ηθοποιών.

Οι Ridley και McAvoy υποδύονται ένα ζευγάρι και μάλιστα ο χαρακτήρας του τελευταίου είναι παγιδευμένος σε μια χρονική λούπα που πρέπει να δραπετεύσει, ενώ ο Dafoe υποδύεται τον κακό της υπόθεσης.

To 12 Minutes θα κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου 2021 για Xbox Series X|S, Xbox One και PC, ενώ θα είναι διαθέσιμο και μέσω του Xbox Game Pass.