Η Insomniac Games του Marvel's Spider-Man ετοιμάζει multiplayer παιχνίδι

Και αναζητά περισσότερο προσωπικό
25 Ιουνίου 2021 12:52
Η Insomniac Games του Marvel's Spider-Man ετοιμάζει multiplayer παιχνίδι

Έχουν περάσει μόλις μερικές ημέρες από την κυκλοφορία του Ratchet & Clank: Rift Apart και η Insomniac Games φαίνεται πως ετοιμάζεται ήδη για το επόμενο project της. Συγκεκριμένα, μέσα από τους επισήμους social media λογαριασμούς τους, η ταλαντούχα ομάδα ανακοίνωσε πως αναζητά developers για να καλύψουν πέντε ανοιχτές θέσεις εργασίας. Το αξιοσημείωτο, όμως, είναι πως μέσα από τις σχετικές δημοσιεύσεις μάθαμε και μια πρώτη πληροφορία για το επόμενο παιχνίδι της Insomniac.

Συγκεκριμένα, το στούντιο επισημαίνει πως οι θέσεις αφορούν ένα multiplayer project. Δε διευκρινίζεται αν το παιχνίδι θα είναι αποκλειστικά multiplayer ή αν πρόκειται για single player τίτλο με multiplayer mode ή co-op στοιχεία, επομένως για την ώρα μπορούμε να κάνουμε απλά εικασίες για το τι μορφή θα έχει ακριβώς.

Ακολουθεί η δημοσίευση στο Twitter.

Για την ιστορία, πρόσφατα ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας και μια αντίστοιχη πληροφορία για μια ακόμη ομάδα των PlayStation Studios. Ο λόγος γίνεται για τη Naughty Dog, η οποία και επίσημα αποκάλυψε πως το επόμενο παιχνίδι της θα είναι αποκλειστικά multiplayer, μέσα από αγγελίες για ανοιχτές θέσεις εργασίας. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.