Το Overwatch αποκτά cross-play σε όλες τις κονσόλες και το PC

Έφτασε το πολυπόθητο χαρακτηριστικό
23 Ιουνίου 2021 11:38
Το Overwatch αποκτά cross-play σε όλες τις κονσόλες και το PC

Όπως ανακοίνωσε η Blizzard, πλέον όλοι οι παίκτες του Overwatch μπορούν να παίξουν μαζί ανεξαρτήτως πλατφόρμας. Συγκεκριμένα, η υποστήριξη cross-play είναι διαθέσιμη σε δοκιμαστική μορφή, επιτρέποντας σε φίλους να παίξουν μαζί μεταξύ των PC, Xbox, PlayStation και Nintendo Switch.

Οι κάτοχοι κονσολών θα χρειαστεί να δημιουργήσουν και να συνδέσουν το παιχνίδι με έναν δωρεάν Battle.net λογαριασμό. Αξίζει να σημειωθεί πως από προεπιλογή οι παίκτες στις κονσόλες θα παίζουν μεταξύ τους και οι PC παίκτες ομοίως μεταξύ τους. Ωστόσο, αν μια ομάδα φίλων περιλαμβάνει και άτομα από PCs, τότε το matchmaking θα περιλαμβάνει και παίκτες από κονσόλες και παίκτες από PC. Σε όλα αυτά υπάρχει ο περιορισμός του Competitive, στο οποίο δε θα μπορούν να υπάρχουν parties με παίκτες από PC και κονσόλες συγχρόνως.

Για να γιορτάσει την άφιξη του πολυπόθητου χαρακτηριστικού, η Blizzard χαρίζει ένα χρυσό loot box σε οποίον συνδεθεί στο Overwatch μέχρι το τέλος του 2021.

Περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις σε συχνές απορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού πατώντας εδώ, ενώ παρακάτω ακολουθεί και το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση.