Δείτε το επικό cinematic trailer του Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Σήμερα η κυκλοφορία του τίτλου
22 Ιουνίου 2021 08:16
Δείτε το επικό cinematic trailer του Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Η publishing εταιρία, Wizards of the Coast και η ομάδα ανάπτυξης Tuque Games, έδωσαν στο φως της δημοσιότητας το launch trailer του Dungeons & Dragons: Dark Alliance. Ο τίτλος κυκλοφορεί σήμερα, 22 Ιουνίου και για να το γιορτάσουν οι δύο εταιρίες δημιούργησαν ένα cinematic βίντεο, το οποίο παρουσιάζει τους χαρακτήρες του παιχνιδιού και όχι μόνο.

Όπως δηλώνει και η ονομασία του, το παιχνίδι θα σας οδηγήσει σε φανταστικούς κόσμους του γνωστού RPG και θα σας προκαλέσει να μονομαχήσετε και να κερδίσετε μάχες ενάντια σε εικονικά τέρατα που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για πολλά παιχνίδια και ταινίες εκεί έξω. Το παιχνίδι κινείται σε action-RPG ρυθμούς με real-time μάχες και δυναμικό co-op αν θέλετε να παίξετε με φίλους σας. Έτσι, σας υπόσχεται ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με παγωμένους γίγαντες, δράκους και άλλες ορδές εχθρών που θα εισβάλλουν στο Icewind Dale.

Το Dungeons & Dragons: Dark Alliance κυκλοφορεί από σήμερα σε PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και PC. Παρακολουθήστε το launch trailer παρακάτω.