Ο George R. R. Martin μιλά για το Elden Ring σε νέα βίντεο συνέντευξη

Περισσότερες πληροφορίες για το ρόλο του στο project
19 Ιουνίου 2021 13:31
Ο George R. R. Martin μιλά για το Elden Ring σε νέα βίντεο συνέντευξη

Ένα στοιχείο του Elden Ring που είχε ιντριγκάρει από την πρώτη στιγμή την κοινότητα είναι η ανάμειξη του George R. R. Martin. Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος συγγραφέας των βιβλίων πάνω στα οποία βασίστηκε η δημοφιλής σειρά Game of Thrones, ένωσε τις δυνάμεις του με τον ιδιοφυή Hidetaka Miyazaki που γέννησε την "Souls-like" κατηγορία, επηρεάζοντας όσο λίγοι δημιουργοί τη gaming βιομηχανία. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δε γνωρίζαμε ακριβώς το βάθος της συνεργασίας.

Αυτό αλλάζει πλέον, αφού ο Martin παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο WTTW News Chicago, στο πλαίσιο της οποίας μίλησε πιο αναλυτικά για το επερχόμενο παιχνίδι της FromSoftware. Συγκεκριμένα, ο Martin αποκάλυψε πως η δουλειά του στο Elden Ring τελείωσε πριν από πολλά χρόνια. Η FromSoftware συνεργάστηκε μαζί του για τη δημιουργία του κόσμου, στον οποίο θα λαμβάνει χώρα το παιχνίδι. Ο Martin δεν επιμελήθηκε κάποιο συγκεκριμένο χαρακτήρα ή σημείο της πλοκής, αλλά τον κόσμο γενικότερα, δίνοντας ένα αναλυτικό background στο ιαπωνικό στούντιο πριν αρκετό καιρό.

Η FromSoftware βασίστηκε σε αυτά τα θεμέλια και δούλεψε από εκεί. Μάλιστα, ανά περιόδους το στούντιο έστελνε υλικό πίσω στο Martin, δείχνοντάς του πώς εξελίσσεται το project. Ο συγγραφέας δηλώνει πλέον το ίδιο ενδιαφέρον με τους παίκτες για να δει το τελικό αποτέλεσμα.

Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής του ακολουθεί παρακάτω.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Elden Ring αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 21 Ιανουαρίου του 2022.