Ξεπέρασε τις 2 εκατομμύρια πωλήσεις το It Takes Two του Josef Fares

Νέο ορόσημο
17 Ιουνίου 2021 17:10
Ξεπέρασε τις 2 εκατομμύρια πωλήσεις το It Takes Two του Josef Fares

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, περίπου ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, το It Takes Two είχε καταφέρει να φτάσει στο μεγάλο ορόσημο του 1 εκατομμυρίου πωλήσεων. Τώρα μαθαίνουμε πως ο τίτλος έχει διπλασιάσει τις πωλήσεις του, πετυχαίνοντας ακόμη ένα τεράστιο επίτευγμα.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης, Hazelight Studios, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, το παιχνίδι έχει πουλήσει πάνω από δυο εκατομμύριο αντίτυπα. Το στούντιο μάλιστα ευχαρίστησε τους παίκτες για την αγάπη που έχουν δείξει και δήλωσε χαρούμενο που υπάρχουν τόσοι fans των co-op παιχνιδιών εκεί έξω.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση.

Για την ιστορία, πρόκειται για το πιο πρόσφατο παιχνίδι του ιδιαίτερου δημιουργού Josef Fares, το οποίο κυκλοφορεί από τις 26 Μαρτίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X | S.

Στο review του για τους Unboxholics, ο Σάκης Καρπάς αναφέρει:

Το It Takes Two, χωρίς να είναι αψεγάδιαστο, είναι κατά την άποψή μου το “τέλειο” βιντεοπαιχνίδι. Εκτός από ένα ξέφρενο, πλούσιο, εθιστικό και καλοστημένο gameplay, πραγματεύεται ένα πολύ ευαίσθητο και σοβαρό θέμα και το επικοινωνεί χειρουργικά και με αριστουργηματικό τρόπο. Μπορώ με ευκολία να πω πως θέτει ήδη υποψηφιότητα για να μπει στις λίστες με τα καλύτερα παιχνίδια της τρέχουσας χρονιάς και αδιαμφισβήτητα είναι το καλύτερο co-op παιχνίδι που θα παίξετε τελευταία! Τα ζευγάρια και δει, τα ζευγάρια με παιδί(ά), παίξτε το.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ