Δείτε ζωντανά το μεγάλο Xbox & Bethesda σόου της E3 2021

Η στιγμή έφτασε!
13 Ιουνίου 2021 13:54
Δείτε ζωντανά το μεγάλο Xbox & Bethesda σόου της E3 2021

H Ε3 2021 συνεχίζεται και η σκυτάλη περνάει τώρα στο Xbox και στη Bethesda που θα πραγματοποιήσουν το πρώτο τους κοινό σόου. Αδιαμφισβήτητα είναι μια από τις πιο αναμενόμενες παρουσιάσεις της έκθεσης και πρόκειται να μας δώσει μια γεύση από τα μελλοντικά σχέδια των δύο εταιριών και όχι μόνο.

Το Xbox & Bethesda Games Showcase αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά σήμερα, Κυριακή 13 Ιουνίου στις 20:00 (ώρα Ελλάδος). Μπορείτε να το παρακολουθήσετε δωρεάν μέσα από τον player που ακολουθεί και αξίζει να σημειωθεί πως όσοι προτιμήσουν το YouTube για τη ζωντανή μετάδοση θα έχουν και την επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το σόου θα έχει διάρκεια 90 λεπτά. Μέσα σε αυτή τη μιάμιση ώρα αναμένεται να δούμε ξανά το Halo Infinite, το οποίο μετά την περσινή του παρουσίαση έλαβε καθυστέρηση για ένα χρόνο. Παράλληλα, η Bethesda αναμένεται να παρουσιάσει το ολοκαίνουριο και άκρως αναμενόμενο νέο IP της, το Starfield, το οποίο επιμελείται ο λατρεμένος δημιουργός Todd Howard. Όσον αφορά την παρουσία third-party εταιριών, γνωρίζουμε πως το σόου θα φιλοξενήσει τα πρώτα gameplay πλάνα του Battlefield 2042, ενώ θα δούμε και νέα πλάνα από το Far Cry 6.

Το σόου σίγουρα θα έχει και κάποια έκπληξη, ενώ θα δούμε και ποια παιχνίδια μπορούμε να περιμένουμε μελλοντικά στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.


Φυσικά, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για πλήρης κάλυψη του σόου, της E3 2021 και όλων των υπόλοιπων καλοκαιρινών events.

Να σας υπενθυμίσουμε πως μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της E3 2021 πατώντας εδώ.