Έρχεται νέο μεγάλο Call of Duty παιχνίδι για iOS και Android 

Από νεοσύστατο στούντιο της Activision

Έρχεται νέο μεγάλο Call of Duty παιχνίδι για iOS και Android

Μετά την τεράστια επιτυχία του Call of Duty Mobile, η Activision φαίνεται πως ετοιμάζει ένα ακόμη κεφάλαιο της σειράς για τις mobile συσκευές με iOS και Android. Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας αναρτήθηκαν διάφορες ανοιχτές αγγελίες για θέσεις εργασίας στην Activision Mobile.

Πρόκειται για ένα όνομα που ακούμε για πρώτη φορά, μιας και είναι ένα νεοσύστατο in-house στούντιο που η εταιρία δεν είχε ανακοινώσει επίσημα μέχρι στιγμής. Περνώντας, όμως, σε λεπτομέρειες σχετικά με το mobile παιχνίδι, μπορούμε να περιμένουμε μια παραγωγή AAA κλίμακας, αφού η αγγελία αναφέρει χαρακτηριστικά:

Το πρώτο μας project είναι ένας νέος AAA mobile τίτλος στο Call of Duty franchise. Ψάχνουμε για σπουδαία ταλέντα που έχουν εμπειρία από ανάπτυξη παιχνιδιών για mobile, κονσόλες και PCs, άτομα που είναι παθιασμένα με τη δουλειά τους και που μοιράζονται το όραμά μας για το τι μπορούν και τι πρέπει να είναι οι AAA εμπειρίες στο mobile.

Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι να χτίσουμε τις ομάδες μας και να πιάσουμε δουλειά. Σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε, για να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό.

Για την ιστορία, το Call of Duty Mobile έγινε διαθέσιμο το Νοέμβριο του 2019 ως free-to-play κυκλοφορία και μέχρι σήμερα έχει κατέβει περισσότερες από μισό δισεκατομμύριο φορές.

0 σχολια