Μηνύματα μίσους στη writer του God of War για την καθυστέρηση - Ξεσπά ο Cory Barlog

Ο οποίος υπερασπίστηκε την ομάδα του
04 Ιουνίου 2021 12:43
Μηνύματα μίσους στη writer του God of War για την καθυστέρηση - Ξεσπά ο Cory Barlog

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, η Sony Santa Monica πήρε τη δύσκολη απόφαση να καθυστερήσει το ολοκαίνουργιο God of War παιχνίδι, το οποίο αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2021, ενώ συγχρόνως ανακοινώθηκε και η PS4 έκδοση.

Η πλειοψηφία των gamers έδειξε την υποστήριξή της στην ομάδα, η οποία δουλεύει εξ αποστάσεως και σε δύσκολες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας. Παρ' όλα αυτά, υπήρξαν και μερικοί που κατέφυγαν σε επιθέσεις προς τους developers της Santa Monica. Συγκεκριμένα, θύμα προσβλητικών και υβριστικών μηνυμάτων έπεσε η Alanah Pearce, πρώην μέλος του IGN και γνωστή streamer/content creator που εργάζεται εδώ και μήνες ως writer στο στούντιο του PlayStation.

Τις απαράδεκτες αυτές συμπεριφορές ήρθε να καταδικάσει δημόσια ο director του παιχνιδιού, Cory Barlog, ζητώντας από τον κόσμο να απευθύνει σε αυτόν τα παράπονά του, για να προστατεύσει την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ξέσπασε, λέγοντας:

Πραγματικά, αυτές είναι ΜΑΛΑΚ@!Σ

Αν θέλετε να είστε νευριασμένοι με κάποιον για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ GOD OF WAR  -την καθυστέρηση, τις PS4/PS5 εκδόσεις, τα trolls, το μέγεθος των υποτίτλων, την Sigrún- να είστε νευριασμένοι μαζί μου.

Εγώ πήρα τις αποφάσεις. Εγώ το έκανα αυτό.

Μην παρενοχλείτε την ομάδα, είναι πολύ καλοί άνθρωποι που κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Το νέο God of War αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει το 2022 για το PlayStation 4 και το PlayStation 5.